Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової: запросити Примадонн на весілля або ювілей нереально

Аллу Пугачову і Софію Ротару завжди вважали конкурентками. Але вони обидві стали одними з найдорожчих артисток естради. Суми їх гонорарів вражають.

Співачки Алла Пугачова та Софія Ротару вже давно визнані легендами естради та шоу-бізнесу. На їх концерти ходили мільйони шанувальників. Також вони користуються популярністю як артисти на приватних виступах. Їх цінник на корпоративах регулярно зростає.

Гонорарам Алли Борисівни у 80-ті та 90-ті роки могли позаздрити навіть міністри. Її доходи росли з року в рік завдяки популярності та безкінечним гастролям. Наприклад в 1985 році середня зарплата в Радянському Союзі становила менше 200 рублів. Примадонна в той час за 15 концертів отримувала більше 700 рублів, а виступів в різних містах країни у неї було більше 20 в місяць.

Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової
Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової

З роками зарплата артистки тільки зростала, і тепер одні кажуть, що Алла Пугачова бере за виступ не менше 250 тисяч євро, інші називають сумму в 350 тисяч євро. Однак зараз Примадонна “на пенсії”. Вона разом із чоловіком Максимом Галкіним та двійнятами Лізою та Гаррі переїхала з росії в Ізраїль і займається дітьми, поки гуморист гастролює по всьому світу. Алла Борисівна тепер співає тільки в колі друзів, а не для широкого загалу.

Не менш популярна Софія Ротару також регулярно переглядає вартість концертів. Як стверджують інсайдери за 40-хвилинний виступ зірка бере 60 тисяч доларів. Крім того співачка займається інвестиціями. Близько 10 років тому Ротару стала першою в списку найуспішніших зірок українського шоу-бізнесу, на той час її доходи оцінювали майже в 5 мільйонів доларів на рік.

Як виглядає Софія Ротару без макіяжу
Скільки коштує корпоратив Софії Ротару та Алли Пугачової

З 2022 року Софія Михайлівна не дає концертів та не з’являється на публіці. Вона емоційно важко переживає повномасштабну війну в Україні та не виходить на сцену навіть на благодійних заходах, однак знаменитість допомагає сім’ям військовослужбовців.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.