Всього три простих продукти в складі. Намазка на бутерброди: така смачна, що на столі не залишиться ні граму

Свіжоспечений м'якенький хліб точно чудово смакуватиме з домашньою намазкою. Пропонуємо приготувати таке доповнення до ніжної випічки за елементарним рецептом

Намазки на хліб користуються неабиякою популярністю. Їх готують просто для того, щоб смакувати щодня, або ж для того, щоб здивувати гостей за святковим столом. Хай там як, змішати прості інгредієнти задля того, аби отримати феєрію смаків – геніальна ідея. Український шеф-кухар і бренд-шеф кількох одеських ресторанів Сергій Поканевич поділився цікавим рецептом “паштету” всього з трьох інгредієнтів.

Ситна та апетитна намазка, за словами ресторатора й кулінара, стане ідеальним доповненням до скибочки ніжного хліба або грінки. Просто змішайте декілька інгредієнтів та отримаєте неперевершену закуску. Втім, попереджає шеф, одразу готуйтесь, що всі, хто скуштує хліб із такою намазкою, проситимуть добавки.

Інгредієнти:

  • Один малосольний оселедець;
  • 90 грамів плавленого сиру;
  • 2 морквини.

Спосіб приготування:

Для приготування потрібно передусім приготувати необхідні продукти. Моркву поставте варитись та готуйте овоч, доки він не стане м’яким. Тим часом очистьте оселедець – зніміть із нього шкірку, вийміть хребет та позбудьтесь від кісточок, які можуть зіпсувати рибний паштет. Зауважте, що ікру з риби необов’язково відкладати, її теж можна використати для намазки.

Очистьте оселедець для намазки
Очистьте оселедець для намазки

Коли морква буде готова, беріться за подрібнення намазки. Через м’ясорубку пропустіть моркву, плавлений сир та очищений оселедець. Зауважте, що не слід використовувати блендер, оскільки тоді текстура намазки суттєво відрізнятиметься. Втім, якщо вам подобається абсолютно однорідна текстура, допускається використання блендера.

Пропустіть намазку через м'ясорубку
Пропустіть намазку через м’ясорубку

Масу, що вийшла, добре перемішайте та перекладіть у тарілку, в якій подаватимете її на стіл. Зауважте, що довго зберігати таку намазку не можна. Якщо не вдалось з’їсти все за один раз, покладіть в холодильник, але обов’язково доїжте за 12 наступних годин.

Популярне

Схожі статті

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".

Печиво “Пташине гніздо” на Великдень готую кожен рік: у захваті не лише діти, а й всі, хто спробував хоч раз

Печиво "Пташине гніздо" на Великдень — звучить захопливо! Ця святкова випічка є справжнім втіленням креативності та новаторства в кулінарному світі.