Після весілля з чоловіком почав нове життя: учасник Холостячки-2 Хветкевич наважився на те, чого боявся раніше

Відомий український бізнесмен та учасник "Холостячки-2" показав, на що наважився після весілля зі своїм коханим. Андрій Хветкевич кардинально змінив імідж

Андрій Хветкевич, відомий український бізнесмен, який нині працює та живе за кордоном, брав участь у реаліті-шоу “Холостячка-2”. Знаменитість прийшов, аби підкорити серце Злати Огнєвіч, втім у зіркової пари стосунки побудувати не вдалось. Хай там як, після завершення телепроєкту чоловік таки знайшов своє щастя – минулого року Андрій Хветкевич зробив пропозицію своєму бойфренду, а вже цьогоріч вони зіграли весілля.

Після того, як закохані почали стосунки, ексучасник “Холостячки-2” змінився в кращу сторону на очах. Андрій Хветкевич почав вільно та без будь-яких обмежень висловлювати свої думки й пробувати нові речі, на які раніше не наважувався. Так, наприклад, нещодавно знаменитість кардинально змінив імідж і перефарбував волосся.

Андрій Хветкевич змінив свій темний колір волосся та став блондином
Андрій Хветкевич змінив свій темний колір волосся та став блондином

Колишній учасник “Холостячки-2” Андрій Хветкевич вирішив пояснити, чому так кардинально змінив колір волосся. За словами знаменитого бізнесмена, перефарбувати свою шевелюру він наважився, аби вийти із зони комфорту – спробувати щось нове всупереч тому, що це може здаватись занадто зухвалим чи сміливим.

Андрій Хветкевич пофарбував своє волосся у платиновий блонд і зазначив, що експерименти зі своєю зовнішністю – це добре, особливо коли на них наважуєшся не просто так, а заради дослідження нових горизонтів. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм Андрій Хветкевич показав свіжу фотографію в оновленому амплуа. Зірка позував у сітчастому білому светрі під колір свого волосся.

Андрій Хветкевич з Холостяки-2 показав новий колір свого волосся
Андрій Хветкевич з Холостяки-2 показав новий колір свого волосся

У коментарях до нової фотографії знаменитості компліменти йому залишила й подруга Злата Огнєвіч. Відома українська співачка зауважила, що Хветкевичу дуже пасують зміни, а біляве волосся виглядає так, ніби це його натуральний колір волосся.

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.