Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового: “Не міг мені допомогти в шоу-бізнесі”

Відомий український співак Олександр Пономарьов розповів про свої відносини і спілкування з колишнім тестем Миколою Мозговим, який помер в 2010 році.зповів, чи дійсно Микола Мозговий мав вплив на естраді

Олександр Пономарьов 10 років жив у цивільному шлюбі з дочкою українського композитора та співака Микола Мозгового. Олена народила артисту дочку Євгенію, однак після розставання стосунки між ними досить натягнуті.

Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового
Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового

В інтерв’ю Дмитру Гордону Пономарьов поділився спогадами про спілкування з колишнім тестем, смерть якого стала для нього важкою втратою.

Ми познайомилися з ним на конкурсі імені Володимира Івасюка в 95-му чи 96-му році, зараз боюся помилитись. Він був головою журі і я там переміг. Після конкурсу на фуршеті ми з ним і познайомились. З ним і з Оленою. Десь от в тих роках. А потім пів року Олени мені дзвонила, скажемо так, потім я переїхав у Київ, зняв квартиру, ми почали жити разом. Я пам’ятаю, як я цінував ці всі хвилини, які я з Миколою Петровичем був

, – розповів Олександр.

Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового
Пономарьов розповів правду про впливовість екс-тестя Миколи Мозгового

Ходили чутки, що Мозговий повпливав на кар’єру Пономарьова в шоу-бізнесі, однак співак це спростував:

Він не міг мені допомогти в шоу-бізнесі, в такому глобальному сенсі, тому що в нас вже тоді з’явилася своя тусовка, вона була інша, ніж наприклад та, що старша. Ми вже і грошей заробляли і так дальше. Але він мені допомагав, коли я з ним спілкувався, просто по-людськи. От ми спілкувалися і мені це було добре. Він навчив мене готувати з душею, я після нього закохався в приготування їжі. Ми говорили з ним взагалі про все, крім шоу-бізнесу. Шоу-бізнесу ми не дуже часто торкалися. Я любив з ним спілкуватися, тому що він був дуже душевна людина і багато чому мене навчив в життєвому плані – як себе вести, як реагувати, оці моменти, воно дорогого коштує. Тому я його дуже люблю, і любив і буду любити

Популярне

Схожі статті

Підсіла на цей рецепт десерту з пишним і ніжним бісквітом: з маминого кулінарного зошита взяла. Дуже-дуже

Смачний десерт - це невід'ємна частина затишного вечора. Для цього чудово підходить бісквіт, а приготувати його можна незвично. Сьогодні ми підготували рецепт повітряного бісквіта на рослинній олії.

Сусіди аж пропонують мені свою допомогу на клумбі за шматочок такого бутерброда: намазка під “100 грам”

Щоб застілля пройшло не тільки весело, а й смачно, варто попіклуватися про страви на столі. Пропоную обрати намазку з малосольного оселедця. Без сумнівів, ця закуска перша зникне зі столу.

Рецепт випросила в ресторані. Сім’я і знайомі в захваті, а як же просто: медальйони зі свинини в мультиварці

Смачна вечеря для родини не обов'язково повинна вимагати безліч продуктів і витрат сил. Сьогодні ми підготували рецепт соковитих медальйонів зі свинини в мультиварці. Можна подавати навіть на свято.