Екс-холостяк нарешті став татом: у Іраклі Макацарія народився первісток. Як назвали дитину?

Колишній герой романтичного шоу "Холостяк", грузинський телеведучий та продюсер Іраклі Макацарія вперше став батьком. 2 червня його молода дружина Ліза Чічуа народила сина.

В соцмережах Іраклі показав відео біля пологового будинку, як він виходить до друзів в одноразовому лікарняному халаті, витираючи сльози щастя. З цього можна зробити висновок, що екс-холостяк був присутній на пологах. Друзі радісно вітають новоспеченого татуся.

Іраклі Макацарія став батьком
Іраклі Макацарія став батьком

Також зірка показав в Інстаграм як друзі святкують радісну подію. По підписах стає зрозуміло, що сина планують назвати Георгій.

Сина Іраклі Макацарія назвуть Георгій
Сина Іраклі Макацарія назвуть Георгій

Нагадаємо, 21-річна дружина екс-Холостяка Ліза Чічуа молодша від свого обранця на 17 років. Вона студентка медичного університету. Чутки про вагітність Лізи з’явилися ще в лютому, коли Іраклі в соцмережах привітав дружину з днем закоханих і показав її округлий животик. Офіційно про вагітність подружжя повідомило лише в травні.

Раніше Іраклі розповів як познайомився з майбутньою дружиною. Сталося це в Батумі на концерті. Іраклі помітив «сяюче обличчя» Лізи, проте не наважився відразу підійти познайомитися. Дівчина не виходила у нього з голови, тому він вирішив не втрачати цей шанс, щоб потім не шкодувати про це все життя. Написавши першим, що було не властиво знаменитому серцеїду, Ліза спочатку подумала, що він зв’язується з нею як продюсер. До речі, мама Лізи була колегою Іраклі, оскільки вона як лікар вела свою рубрику на одному каналі з Макацарія. Проте особисто знайомі вони не були. Перше побачення з дівчиною Іраклі влаштував так, що хотів передати їй грузинські солодощі, оскільки дізнався, що вона дуже полюбляє чурчхелу. Так все і закрутилося. Пропозицію руки і серця ведучий зробив на одній із гірських вершин у Тбілісі, де зібрав всіх своїх друзів, щоб зробити майбутній дружині сюрприз.

Зараз Іраклі зізнається, що Ліза це саме та дівчина, яку він чекав все життя, вона повністю змінила його життя і зараз він безмежно щасливий.

Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа
Іраклі Макацарія та Ліза Чічуа

 

Популярне

Схожі статті

Вже 10 років мойву смажу тільки так і всіх подруг вже навчила: за 5 хвилин – смачно і з хрусткою скоринкою

Мойва – смачна і доступна морська риба, яка продається буквально скрізь. Для того, щоб смажена мойва вийшла смачною, треба знати кілька кулінарних секретів.

Магазинні десерти і поряд не стояли: готую нереально смачний гарбузовий манник, коли хочеться солоденького

Запашний гарбуз та цитрусова нотка створять неповторний аромат та смак, який точно прийдеться вам до вподоби. Спробуйте приготувати гарбузовий манник вже сьогодні та порадуйте родину смаколиками.

Як живе Антоніна Паперна, яка вийшла заміж за російського актора: Ольга Сумська своїх онуків не бачить

Старша донька української акторки Ольги Сумської Антоніна Паперна не збирається повертатися в Україну. Жінка обрала будувати кар'єру та ростити дітей в іншому місці.