facebook

Сергій Притула публічно висловив все, що думає про Машу Єфросиніну: таких слів навіть Фреймут не удостоював

Нещодавно в української телеведучої Маші Єфросиніної був день народження. Багато зірок привітало її, не забув про себе нагадати і Сергій Притула, проте в своїй, гумористичній, манері.

На своїй сторінці в соцмережах Притула написав пост-привітання з нагоди дня народження Єфросиніної, подякувавши їй за все те добро, яке вона зробила для українців:

“З роси і з води Маша Єфросиніна!!!
Хай все добро, яке ти робила, робиш і будеш робити для тисяч українських родин, повернеться сторицею тобі і твоїй сім’ї!”

– написав Сергій та опублікував спільну світлину артистів. А вкінці жартівливо підписав “З днем народження, тер*ристко”.

Підписники оцінили жарт та не забарилися засипати Машу привітаннями та компліментами.

Сергій Притула привітав Машу Єфросиніну з днем народження
Сергій Притула привітав Машу Єфросиніну з днем народження

Нагадаємо, нещодавно волонтер розповів про те, як зустрів Машу Єфросиніну на вулиці в Києві. Він похвалив її за активну роботу її благодійного фонду та подякував за те, що вона систематично роками допомагає українцям.

Коротко про зірок:

Сергій Притула – український ведучий, актор, комік, а також волонтер та засновник благодійного фонду з однойменною назвою. У 2019 році балотувався до Верховної Ради України та на посаду міського голови Києва 2020 року. З початку повномасштабного вторгнення став ще активніше займатися волонтерською діяльністю та допомагати військовим. Вдруге одружений, виховує сина Дмитра від першого шлюбу та двох дочок від другого – Соломію та Стефанію.

Маша Єфросиніна – українська телеведуча, блогер, засновниця серії благодійних заходів. Заміжня, виховують з чоловіком дочку Нану та сина Олександра.

Популярне

Схожі статті

“Оля і Гріша бажають вам доброго ранку”: розлучений Бакланов забув про Цимбалару й підхопив на руки іншу

Григорій Бакланов останнім часом викликає до себе особливу увагу. Напевно, тому що розлучився й холостякує. Всім цікаво, хто стане наступним коханням актора. Невже оця тендітна білявка?

“Зима в пустелі” виглядає саме так: Lida Lee скинула весь одяг та поніжилася в обіймах із безбарвним пітоном

Lida Lee приголомшила прихильників своєї творчості дуже сміливим вчинком. Співачка не побоялася поспілкуватися з чималим пітоном. Зміюка обвила все тіло артистки, а вона лише посміхалася.

Тарас Тополя показав, як обіймається з купою дівчат: куди дивиться дружина Олена – невже не ревнує? (Відео)

Ми підозрювали, що в Тараса Тополі з "Антитіл" є величезна фанатська аудиторія, але щоб настільки! На одному з концертів музиканта оточили дівчата й ледь не задушили в обіймах.

Милі лаються, тільки тішаться: чому Надя Дорофєєва вважає, що сварки з Мішею Кацуріним їй лише на користь

Всі ми знаємо, що життя – це не тільки мед і троянди, а й паприка з перцем. Тому якщо ви чуєте нову пісню Дорофєєвої, знайте – можливо, вона народжена у словесному протистоянні з Кацуріним.

Картопля по-селянськи: влаштовую МакДональдз вдома щодня! Готую як у знаменитому фастфуді, а може й краще

Хрустка, ароматна та приємно м'яка всередині картопля по-селянськи — одна з найпопулярніших страв у знаменитих фастфудах. Але чи знали ви, що цей кулінарний шедевр можна легко приготувати вдома?

Дівчинка, яка зіграла стільки ролей, що позаздрять відомі кінозірки: як живе юна актриса Єфросинія Мельник

Маленька зірочка — такою запам'яталася нашим глядачам Єфросинія Мельник. Її ім'я вже давно асоціюється з юним талантом, який майстерно втілює образи, здатні зворушити до сліз або викликати усмішку.