“Тримає її на руках”: в Мережі з’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Зірка серіалу "Моя прекрасна няня" Анастасія Заворотнюк з 2019 року не з'являється на публіці через важку хворобу, але прихильники не втрачають надії побачити фото онкохворої актриси.

Анастасія Заворотнюк прославилася завдяки ролі няні Віки в серіалі “Моя прекрасна няня”. Її кар’єра злетіла вгору, однак останні 4 роки зірка не працює на телебаченні та в кіно, не приймає участь в шоу, не дає інтерв’ю і не робить фотосесії у зв’язку з онкозахворюванням. Актрисі поставили діагноз рак після того, як вона стала матір’ю втретє у шлюбі з фігуристом Петром Чернишовим.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

За весь цей час Заворотнюк не давала офіційних коментарів, тільки її рідні без подробиць підтвердили, що у артистки онкологія важкої форми. Відомо, що діагноз у Анастасії такий самий, як був у співачки Жанни Фріске, рак головного мозку.

Не зважаючи на складні прогнози, Заворотнюк тримається, але не показується папараці. Також вона і Чернишов тримають подалі від камер маленьку дочку Мілу. Чому вони вирішили так, залишається загадкою. Однак у дитячому віці прихильникам вдалося подивитися на малечу Анастасії і Петра.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

До того, як актриса пішла в тінь і зникла з екранів, вона разом з коханим дала інтерв’ю про радощі материнства і показала новонароджену дівчинку. Чернишов розповідав, що з появою дитини став по-іншому ставитися до витівок дітей у громадських місцях, до плачу. Фігурист хотів весь час проводити з Мілою і дружиною, але через насичений концертний графік це було неможливо, тому Заворотнюк робила для нього відеозвіти.

З'явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою
З’явилось фото онкохворої Анастасії Заворотнюк з молодшою дочкою

Зараз Петру допомагає з донечкою свекруха, яка живе з ними в будинку в Крекшино. Мама Анастасії Заворотнюк доглядає за онучкою і зірковою донькою.

Сусіди актриси по котеджному містечку розповідали журналістам, що бачили зірку. Зараз вона зовсім не схожа на ту красуню, якою була до хвороби. Артистка має набрякле обличчя, пересувається в інвалідному візку, поряд з нею завжди доглядальниця.

Їх слова підтверджує фото, яке з’явилось рік назад в Мережі. Це знімок з дорожніх камер спостереження. На фото за кермом машини сидить Чернишов, а на пасажирському поряд з ним – Заворотнюк. Дійсно, хвороба змінила її до не впізнання.

Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання: що стало з зіркою серіалу Моя прекрасна няня
Онкохвора Анастасія Заворотнюк змінилася до невпізнання

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.