Зірки, які тільки говорять про своє весілля, а фото не показують: Горбунов і Осадча, Полякова і Буряковський

Доки одні зіркові пари із захопленням показують свої весілля, ці знамениті "коханці" воліють тримати все в секреті. Відомі подружжя розповіли, чому вони не показують фото зі свого минулого

Хай би як дивно це не звучало, але не всім медійним персонам хочеться розповідати про особисте життя. Пригадуємо історії тих знаменитостей, які воліють мовчати про власні весілля та не показувати фотографій з гулянь.

Оля Полякова і Вадим Буряковський

Навколо цієї зіркової української пари завжди було чимало чуток. Нещодавно, наприклад, у мережі обговорювали ймовірне розлучення Олі Полякової з чоловіком. Звісно, йти від свого коханого знаменитість не збирається, втім такий поголос вкотре доводить, що особисте життя зірка воліє тримати в таємниці, саме тому навколо нього й збирається стільки чуток.

Головна білявка країни Полякова та її чоловік Буряковський давно перебувають у шлюбі
Головна білявка країни Полякова та її чоловік Буряковський давно перебувають у шлюбі

Так сталось і з весіллям відомої української співачки. Про урочистості артистка згадує не так часто, та й фотографії із заходу вона показувати не хоче. Втім, пригадує Оля Полякова, на їхньому з Вадимом Буряковським весіллі гості, друзі чоловіка, робили ставки – коли ж їхній шлюб розпадеться. Згадує зірка про це без образ, але з усмішкою – друзі виявились неправі, а вони з чоловіком вже багато років щасливі разом.

Катерина Осадча та Юрій Горбунов

А ось ця зіркова пара не показувала фотографії зі свого весілля, адже воно було таємним. Знамениті українські телеведучі познайомились на робочому місці – саме там між ними і з’явились романтичні почуття. Втім, довгий час Катерина Осадча та Юрій Горбунов приховували, що вони разом, а будь-які чутки жартома спростовували.

Юрій Горбунов не так давно вперше розповів про таємне весілля з Катериною Осадчою
Юрій Горбунов не так давно вперше розповів про таємне весілля з Катериною Осадчою

Все викрилось лише з роками, коли знаменитості вже перебували у шлюбі. Саме тому шанувальники так і не побачили фотографій з весілля закоханих. Лише через два роки після таємних урочистостей Юрій Горбунов розповів, як усе відбувалось. За спогадами ведучого, класичної церемонії вони не влаштовували, оскільки Катерина Осадча на той момент ось-ось мала народити сина.

Натомість закохані влаштували гучну вечірку, на яку запросили найближчих друзів та рідних. Світська українська журналістка майже весь вечір просиділа, адже у положенні їй було надзвичайно складно витанцьовувати. А ось гості імпровізованого весілля весь час розважались і розважали Осадчу.

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.