Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі: стара хатинка, все в портретах Віктора Павліка

Молода дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова побувала в гостях у старенької свекрухи, яка живе на малій Батьківщині її чоловіка, в Теребовлі.

Катерина Репяхова почала активну блогерську діяльність, коли її стосунки з Віктором Павліком перестали бути таємницею. В своєму Інстаграм-блозі жінка показує подробиці сімейного життя з артистом, розказує про материнство, бізнес, свої пластичні операції та інші важливі події.

Не зважаючи на повномасштабне вторгнення, дружина Віктора Павліка активно подорожує навіть зараз. Скоро у Катерини запланована поїздка до рідних в Ізраїль, де живе її старша сестра зі своєю сім’єю. Туди Репяхова відправиться з 2-річним сином і мамою, без чоловіка, тому що він виїжджає за кордон зараз тільки на благодійні заходи. Віктор Франкович дає багато концертів для військових і не часто буває вдома, тому на цей раз Катерина відправилась в гості до свекрухи без коханого.

Блогерка заїхала в Теребовлю до Олександри Григорівни, мами Віктора Павліка. В Інстаграм-блозі з’явились кадри з їх зустрічі. Свекруха прийняла невістку з онуком у себе в хаті, інтер’єр якої попав у камеру.

Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі
Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі

В будинку старі дерев’яні вікна, в середині на стінах висять коври, меблі ще савдепівські, все увішано плакатами із зображенням Віктора Павліка.

Олександра Григорівна була щаслива побачити молодшого онука Михасика, якого у 2021 році народила Репяхова.

Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі
Репяхова показала, в яких умовах живе її свекруха в Теребовлі

Нагадаємо, Віктор Павлік офіційно одружився на Катерині Репяховій в 2020 році незадовго до смерті його сина від третього шлюбу з Лорою Созаєвою. Розлучення з нею було скандальним і на очах у всієї країни, однак після того, як Репяхова виграла суд у справі про публічні образи від Созаєвої, Лариса більше не обговорює в Мережі молоду розлучницю.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.