Піца у микрохвильовці за 5 хвилин: без борошна, і тісто замішувати не треба. Рецепт смачного перекусу

Якщо часу на випікання класичної піци у вас немає, а поласувати італійським смаколиком все-таки хочеться, можете використати звичайну мікрохвильовку та чашку

Таку піцу легко можна назвати лінивою, адже готується вона дуже швидко та просто, не вимагає використання борошна та замішування тіста. Для того, щоб зробити у мікрохвильовці піцу, яка дуже нагадує смак класичного італійського частування, потрібно трішки інгредієнтів, мінімум часу та дрібку зусиль. У результаті ви отримаєте смачну випічку. Цей рецепт ідеально підійде для тих моментів, коли часу зовсім обмаль – проста піца в чашці, приготована у мікрохвильовці.

Інгредієнти

На 1 маленьку піцу:

  • Товстий шматок хліба;
  • Одне куряче яйце;
  • 2 столові ложки молока;
  • 50 грамів твердого сиру;
  • 50 грамів шинки;
  • 50 грамів оливок;
  • Кетчуп і майонез – на смак;
  • Спеції та гострий перець – на смак.

Спосіб приготування:

Спершу потрібно нарізати кубиками хліб. Викладіть його на дно широкої чашки та змастіть кетчупом і майонезом. Натріть на великій тертці сир та розділіть його на дві частини. Першу частину в окремому посуді змішайте з яйцем та молоком. Викладіть цю суміш на хліб до чашки.

Почніть готувати піцу в кружці
Почніть готувати піцу в кружці

Далі у чашку викладіть оливки та шинку, дрібно нарізані. Зверху посипте все залишком твердого сиру, який ви попередньо натерли на тертці. Отриману в кружці масу потрібно відправити готуватись до мікрохвильовки. Готуйте піцу 3-5 хвилин на стандартній потужності вашої мікрохвильової печі.

Поставте піцу готуватись до мікрохвильовки
Поставте піцу готуватись до мікрохвильовки

Кулінари запевняють, що такий рецепт є перевіреним, а піца в кружці в мікрохвильовці виходить дуже ароматною та смачною. Звісно, виглядає таке частування не так, якою є випічка в ресторані чи піцерії, втім неперевершений смак домашнього смаколика і поруч не стоїть з тим, що подають у закладах харчування.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.