Роман Недзельський розповів про розлучення з Оксаною Білозір: співачка чомусь пообіцяла засудити блогера

Всі довкола вважали, що шлюб Оксани Білозір та Романа Недзельського міцний і надійний. Вони прожили 33 роки разом. Тож новина про розлучення зіркової пари надзвичайно шокувала широкий загал.

Всі довкола вважали, що шлюб Оксани Білозір та Романа Недзельського міцний і надійний. Вони прожили 33 роки разом. Тож новина про розлучення зіркової пари надзвичайно шокувала широкий загал.

Можливо, у подібну новину ніхто не повірив би, але ж її сповістив сам винуватець розлучення – Роман Недзельський. Раніше він завідував палацом “Україна”. Останнім часом багато волонтерив, а потім узагалі записався у тероборону. Тож від 24 лютого 2022 року перебуває у війську.

Пара виглядала щасливою

За словами пана Романа, ще торік він приїжджав додому на Великдень у відпустку, і вони з Оксаною разом відзначили свято. А влітку чоловік несподівано отримав повістку в суд у справі про розлучення. Звісно, покинути службу не міг, тож проігнорував вельми неприємне запрошення.

Подібні повістки приходили ще двічі, а наприкінці 2022 року шлюб призупинили автоматично через неявку чоловіка. Недзельський не збирався розлучатися, але так сталося, що він отримав статус холостяка мимоволі.

Ніхто не підозрював про негаразди в родині

Сама колишня народна депутатка за весь цей час і словом не прохопилася, чому так вчинила з благовірним. Навпаки, побачивши це інтерв’ю, страшенно розлютилася. Вона зустрілася з іншим журналістом і сповістила йому своє бачення проблеми.

Мовляв, розлучення відбулося ще торік, а до того вони вже 10 років не жили разом. То навіщо тепер подавати подібне, як сенсацію? А ще багато слів присвятила просторовим роздумам про українську сім’ю без жодної конкретики. Єдине, що стало зрозуміло зі слів співачки, вона не пробачить блогеру оприлюднення подробиць свого особистого життя. Й навіть пригрозила судом за це.

Популярне

Схожі статті

Соковитий, повітряний та ароматний ромовий пиріг до чаю: рецепт з кулінарного зошита мами з усіма секретами

Ромовий пиріг – це класичний десерт, який не залишить байдужим жодного ласуна. Сподіваємося, що цей рецепт стане вашим улюбленим, і ви будете радувати своїх близьких цим ароматним і ніжним пирогом.

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.