Українсько-американський красень завітав до України: футболіст Андрій Шевченко показав свого підрослого сина

Відомий український футболіст та тренер Андрій Шевченко приїхав до Києва, та не один. Зірка привіз із собою свого старшого сина Джордана, а також інших членів сім'ї.

Андрій розповів, що від початку повномасштабного вторгнення його мати та сестра понад три тижні залишалися в Україні, проте невдовзі таки виїхали в Італію, де і проживали до цього часу. Зараз же родина знову у рідному Києві. Андрій виклав на своїй сторінці в Інстаграм світлини, де він разом із сином Джорданом позує на фоні київських пейзажів.

“У вас дуже гарний син”, “Обидва красунчики”, “Діти ростуть, а ви не змінюєтеся” – відреагували підписники Андрія на його сторінці.

Андрій Шевченко привіз до Києва свого сина
Андрій Шевченко привіз до Києва свого сина

Також відомо, що в травні Андрій Шевченко разом із сином зустрічав на вокзалі відомого американського актора Мішу Коллінз, зірку серіалу “Надприродне”. Футболіст зустрів його в якості амбасадора United24. Це глобальний проєкт з підтримки України, запущений українською владою під час війни, що об’єднує людей з усього світу в прагненні допомогти нашій державі.

Через деякий час Шевченко опублікував нові фото з сином, а також мамою та сестрою. Це вперше Андрій привіз 18-річного сина в Україну під час війни.

Андрій Шевченко з сином, мамою та сестрою
Андрій Шевченко з сином, мамою та сестрою

Нагадаємо, легенда українського футболу Андрій Шевченко вже 19 років щасливо одружений з американською моделлю польського походження Крістен Пазік, з якою у нього четверо синів – Джордан, Крістіан, Олександр та Райдер-Габріель Шевченко. Сім’я живе на дві країни – Україну та Великобританію. У всіх дітей подвійне громадянство.

Андрій Шевченко – український футболіст, кар’єра якого розпочалася з українського “Динамо”, а продовжувалася в таких відомих клубах як “Мілан” та “Челсі”;  в минулому головний тренер збірної України; у 2004 був нагороджений “Золотим м’ячем” як найкращий гравець у Європі.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.