Чоловік Олени Кравець повідомив, що їде в Херсон, “бо треба”: “Діставайте свої гривні, євро, долари”

Чоловік української актриси, сценарист Сергій Кравець, повідомив, що вирушає з волонтерською місією до Херсону, який постраждав внаслідок підірвання ГЕС

6 червня у Новій Каховці, що на Херсонщині, було підірвано Каховську ГЕС. Внаслідок терористичного акту постраждали десятки населених пунктів, зокрема, обласний центр – Херсон. Нині на місці перебуває чимала кількість волонтерів, які допомагають місцевому населенню побороти наслідки катастрофи. Збирається відвідати Херсон і Сергій Кравець, відомий український продюсер і сценарист.

Про це чоловік актриси Олени Кравець повідомив на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість зазначив, що вирушає до Херсона, “бо треба”. Сергій Кравець пояснив своє рішення поїхати з Києва до постраждалої області не бажанням допомогти людям, а потребою зробити це.

Сергій Кравець повідомив, що їде на Херсонщину
Сергій Кравець повідомив, що їде на Херсонщину

Сергій Кравець також висловився і про те, що саме збирається робити в Херсоні. Знаменитість зазначив, що їде туди не просто для того, щоб залишити зібрану гуманітарну допомогу. Відомий український продюсер збирається допомагати постраждалим від підтоплення розбиратись із наслідками катастрофи – розбирати завали, прибирати території та відновлювати те, що було зруйноване.

“[Потрібно їхати] Бо змило все: будинки, врожаї, життя. Маємо допомагати: прибирати, розбирати, наводити лад. Гроші потрібні на потреби місцевих. Тож не соромтесь і діставайте свої гривні, євро, долари”

Чоловік Олени Кравець їде в Херсон допомагати місцевим
Чоловік Олени Кравець їде в Херсон допомагати місцевим

Продюсер також назвав суму, яку збирає на потреби жителів Херсонщини, постраждалих від підтоплення внаслідок підірвання ГЕС. Сергій Кравець зазначив, що збирає 100 тисяч гривень і звернувся до своєї авдиторії з проханням допомогти. Знаменитість зазначив, що це – цілком “легка” сума для його підписників, адже раніше їм вдавалось покрити й набагато вищі суми.

Популярне

Схожі статті

Старші за обранців на багато років і не соромляться: Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф’єва покохали молодиків

Деяким жінкам нецікаво проводити час із ровесниками. Їм подавай молодиків на 10 чи й на 20 років молодших. Лама, Надія Матвєєва, Даша Астаф'єва заходять саме у цю категорію знаменитостей.

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.