Холостяк-12. Саша Мудра і Катя Лозовицька відреагували на нові стосунки Алекса Топольського

Крайній сезон найромантичнішого реаліті-шоу країни "Холостяк" викликало чимало обговорень і навіть скандалів. Як склалось особисте життя головного героя і фіналісток після завершення знімань?

Український бізнесмен, який мешкає та будує кар’єру у США, Алекс Топольський вирішив взяти участь у крайньому сезоні популярного реаліті-шоу “Холостяк”. Знаменитість обирав серед двох десятків чарівних учасниць свою єдину. До фіналу дійшли модель Катерина Лозовицька та Саша Мудра. Стосунки у Топольського не склались ні з Лозовицькою, переможницею, ні з Мудрою, якій він, за її словами, писав після фіналу.

Нині головний герой “Холостяка-12” почав зустрічатись із дівчиною, з якою познайомився на Балі. Катя Лозовицька та Саша Мудра відкрито не реагували на особисте життя свого “колишнього”, втім висловлювались про те, яким чоловіком є Алекс Топольський. Так, наприклад, переможниця крайнього сезону романтичного шоу заявляла, що їй не вистачало уваги.

Катерина Лозовицька висловилась про Топольського в стосунках
Катерина Лозовицька висловилась про Топольського в стосунках

Знаменитість в одному з інтерв’ю розповіла, що за час їхніх з Топольським стосунків він майже не приділяв їй уваги та подарував декілька бідних букетів. Катерина Лозовицька зізналась, що ініціатором розриву стосунків стала саме вона, адже їй не вистачало впевненості у чоловікові та надійного плеча.

Саша Мудра на телепроєкті дуже захопилась Алексом Топольським, втім, коли у фіналі він обрав Лозовицьку, а не її, дівчина дуже образилась. З цього моменту харків’янка обірвала всі зв’язки, а в майбутньому навіть заблокувала головного героя “Холостяка-12”, коли той намагався з нею зв’язатись і поговорити.

Саша Мудра образилась на Топольського після його вибору у фіналі
Саша Мудра образилась на Топольського після його вибору у фіналі

Нині Саша Мудра та Катерина Лозовицька знайшли своє кохання та будують стосунки з чоловіками, якими не припиняють захоплюватись. Все чудово складається і в особистому житті Алекса Топольського.

Популярне

Схожі статті

Навіть не зрозуміло, де донька, а де мама: Катерина Осадча показала свою матусю – тещу Юрія Горбунова

Відома українська ведуча й журналістка Катерина Осадча вирішила продемонструвати свою маму. Зіркові шанувальники оцінили, як виглядає жінка – на вид їй стільки ж, скільки й дочці.

Об’їдаюся Наполеоном і не товстішаю: мій ПП-тортик має коржі з лаваша, а крем без краплі вершків чи сметани

Якщо хочеться солодощів, але не можете собі дозволити зайві калорії, то цей Наполеон якраз те, що потрібно. Листи лаваша, перемащені заварним кремом без вершків та згущівки, належать до ПП.

Скромний хлопчик з короткою стрижкою вразив навіть Притулу: таким був Артем Пивоваров на шоу “СуперІнтуїція”

Артем Пивоваров стрімко увірвався в український шоубізнес, зайнявши власну нішу й ведучи активну діяльність. Артист постійно започатковує цікаві проєкти. Дізнаймося, з чого все почалося.