Неймовірно ніжний чізкейк з полуницею без випічки. Ваш ідеальний літній торт. З’їдається моментально!

Практично всі полюбляють солоденьке, проте стояти довго біля плити та випікати бісквіти не всі мають змогу та бажання. В сезон полуниці пропонуємо вам ідеальний літній торт без випічки, з желе та полуницею.

Цей десерт не потребує багато часу, робиться легко, а смакує ну дуже добре. Полуниця завжди прикрасить ваш тортик та додасть свіжості.

Інгредієнти:

  • Печиво – 250-300 г.
  • Вершкове масло – 100 г.
  • Згущене молоко – 2 ст. л.
  • Сир кисломолочний 5-9 % – 350 г.
  • Сметана 15-20 % – 250 г.
  • Цукор – 130 г.
  • Ванільный цукор – 10 г
  • Желатин – 15 г.
  • Полуниця – 350 г.
  • Желе полуничне – 1 пачка (90 г)

Спосіб приготування:

Подрібнюємо печиво в блендері, додаємо розтоплене вершкове масло (не гаряче), перемішуємо та додаємо згущене молоко. Наша основа для чізкейку готова! Форму для випічки застеляємо пергаментним папером та викладаємо основу з печива, щільно її придавлюючи.

Основа з печива
Основа з печива

Заливаємо желатин гарячою водою (300 мл). Вода повинна бути не більше 95 градусів, не кип’яток. Перемішуємо та залишаємо охолонути.
В окремій ємності змішуємо сир, сметану, цукор та ванільний цукор. Замішуємо все спочатку ложкою, а потім блендером до однорідної маси. Вливаємо в масу наш желатин кімнатної температури. Перемішуємо вінчиком та виливаємо все це на нашу основу з печива. Ставимо все в морозильник на 20-25 хвилин.

Виливаємо молочну масу на основу
Виливаємо молочну масу на основу

Пачку полуничного желе розчиняємо у 400 мл. гарячої води та даємо охолонути до кімнатної температури.
Витягаємо з морозильника нашу форму та викладаємо на неї полуницю, розрізану навпіл.

Викладаємо полуницю
Викладаємо полуницю

Виливаємо зверху кілька ложок полуничного желе та ставимо в морозильник на 15-20 хвилин щоб зафіксувати полуницю. Далі виливаємо решту желе і наш тортик готовий! Ставимо його в морозильник на 1 годину а потім в холодильник на 4-5 годин.
Тортик вийшов дуже апетитний, полуниця з желе зверху виглядає надзвичайно красиво! Подавайте його до столу та насолоджуйтесь!

Торт з полуницею
Торт з полуницею

Популярне

Схожі статті

Закусок багато не буває: огірки по-корейськи — знаменита страва кімчі. Це не лише смачно, а ще й корисно

Коли справа доходить до корейської кухні, багато хто експериментує з різноманітними стравами, щоб відчути екзотичні смаки та нові кулінарні враження. Але на першому місці — знаменита кімчі з огірків.

Українська Південна Пальміра не гірше Мальдівів: Леся Нікітюк приїхала в Одесу й приголомшила своїм виглядом

Леся Нікітюк ніколи не відмовляє собі похизуватися своїми принадами та зробити цікаві фото з міст, де вона буває по роботі або просто відпочиває.

Рецепт на вагу золота: м’ясні гнізда з грибами та яйцями готую на всі свята. Ніхто не вірить, що це просто

Існують рецепти, які цінуються як справжній кулінарний скарб, адже їхній смак і вигляд підкорюють з першого ж погляду та шматочка. Одним із таких є рецепт м'ясних гнізд з грибами та яйцями.