Слава Камінська оскандалилася з російською мовою і знайшла для себе виправдання: “Подумала залишком мозку…”

Слава Камінська з перших днів бомбардування Києва й інших міст поводилася трішки дивно. Спочатку засуджувала колег, які пишуть пісні про війну. Мовляв, не потрібно цього робити. Потім заявила, що не треба їхати на передову і виступати перед захисниками, бо це їх розхолоджує.

Слава Камінська з перших днів бомбардування Києва й інших міст поводилася трішки дивно. Спочатку засуджувала колег, які пишуть пісні про війну. Мовляв, не потрібно цього робити. Потім заявила, що не треба їхати на передову і виступати перед захисниками, бо це їх розхолоджує.

На 15-ий місяць війни колишня “неангелка” абсолютно не змінила власних поглядів й взялася обговорювати мовне питання. Українська співачка опублікувала в своєму Інстаграм-акаунті вибірку з 10-ої статті Конституції України. У скріншоті йдеться, що в Україні державною є українська мова, але можна використовувати російську й решту мов нацменшин. А ще звернулася до підписників:

“Поясніть мені, законослухняні громадяни. Лижі не їдуть?”

Подібний показовий флешмоб неабияк розлютив українців, яким не “какая разніца”. Більшість стали дорікати зірці, нагадавши, що у країні триває війна. А окупанти, які вбивають мирних українців просто в їхніх ліжках, якраз розмовляють російською мовою. Накази на бомбардування українських міст також віддаються російською. Камінська не змовчала, влаштувавши в коментах суперечку:

“Це мова, якої мене вчили в садочку, в школі. Якщо якісь дегенерати розмовляють мовою, якою розмовляю і я, то це їхні проблеми! Але в жодному разі не мої. Це також наша мова, чому я маю віддавати її якимсь покидькам із Росії? Це моя мова від дитинства”.

Знайшлися сміливці, які написали Славі в особисті коментарі й попросили не розганяти мовне питання. У відповідь українка заявила, що продовжуватиме послуговуватися російською і надалі, а до України повертатися більше не збирається. Окрім цього, співачка, що нині перебуває в Нідерландах, нагадала адміністраторам сайтів, які оприлюднили її особисте листування, що це є порушенням законодавства.

Популярне

Схожі статті

“Я став батьком”: Волошин після розлучення з Трінчер обзавівся нащадком. Фоловери почали “розслідування”

Олександр Волошин приголомшив публіку новиною про те, що втретє став батьком. З нагоди цієї події блогер опублікував цікаві кадри у своєму фотоблозі.

Тіна Кароль подала знак, що завершує кар’єру співачки: зірка натякнула, якій справі тепер присвятить себе

Останнім часом набирає обертів новий проєкт Тіни Кароль, яким поп-діва захопилась настільки, що її сольна кар'єра опинилась на другому плані.

Ах, як же це смачно! Мене й просити не треба, сама готую щодня: тістечка з арахісом без духовки та яєць

Якщо ви шукаєте десерт, який можна приготувати так, щоб вразити гостей — тістечка з арахісом без духовки та яєць – саме те, що вам потрібно.