Регіна Тодоренко збирається повернутись до батьків в Одесу: першою чергою піде гуляти на Дерибасівську

Скандально відома співачка, ведуча та актриса Регіна Тодоренко заявила, що збирається повертатись до Одеси. Знаменитість зізналась, що хоче побачити своїх батьків, які живуть в Україні

Уродженка Одеси та колись популярна й шанована в Україні телеведуча, актриса, співачка та блогерка ще задовго до початку повномасштабної війни виїхала жити до росії. Там знаменитість вийшла заміж за російського музиканта, стала мамою двох дітей і побудувала вдалу кар’єру. Після початку повномасштабної війни зірка в рідній країни негласно стала персоною нон-грата.

Річ у тім, що артистка вирішила замовчувати трагічні події, що вже майже півтора року відбувають на території України. До цього знаменитість воліла мовчати й про те, що коїлось на Сході України. Попри всі звинувачення зі сторони публіки, намагання з’ясувати, чому вона вчинила так і спроби домогтись відповідей на численні запитання, артистка зберігає мовчання.

Регіна Тодоренко продовжує активно вести особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість часто публікує нові дописи та фотографії, а нещодавно чи не вперше згадала у своєму блозі про Україну. Артистка відповіла на запитання шанувальника, в якому йшлось про те, чи збирається Регіна повертатись до Одеси. Зірка впевнена заявила, що так.

Регіна Тодоренко відповіла на питання про те, чи збирається повертатись в Україну
Регіна Тодоренко відповіла на питання про те, чи збирається повертатись в Україну

Нагадаємо, що в Україні й досі живуть рідні відомої артистки. Регіна Тодоренко народилась і виросла в українському місті на березі Чорного моря. Знаменитість до початку повномасштабної війни в рідній країни часто приїжджала в гості до батьківського дому. Тепер така поїздка видається для артистки буквально недосяжною.

До слова, про те, як живуть її батьки, на своїй сторінці чи в будь-яких інших джерелах інформації знаменитість не розповідає. Загалом, Регіна Тодоренко уникає питань про свою позицію та замовчує те, чому залишається жити в росії.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.