36-річна актриса Катя Кузнєцова мріє про друге весілля: обранець уже є, залишилося завести дитину

Киянка Катя Кузнєцова мала чимало контрактів у росії і багато знімалася в серіалах. Вона пробачила росіянам анексію Криму й захоплення Донбасу. Та коли бомби й ракети посипалися на голови її батьків і бабусі в Києві, дівчина не змовчала.

Киянка Катя Кузнєцова мала чимало контрактів у росії і багато знімалася в серіалах. Вона пробачила росіянам анексію Криму й захоплення Донбасу. Та коли бомби й ракети посипалися на голови її батьків і бабусі в Києві, дівчина не змовчала.

Катя Кузнєцова з коханим чоловіком чудово проводять час в Іспанії

Вона висловила своє ставлення до так званої СВО, перейшла на українську мову і виїхала до Іспанії. Каті ще й досі телефонують з москви, запрошуючи на знімання й пропонуючи участь у телепрограмах. Але про це не може бути й мови. Навіть квартира в центрі москви, що коштує не одну сотню тисяч доларів, не здатна повернути актрису до росії.

Нинішній чоловік Кузнєцової, з яким вона перебуває у цивільному шлюбі, всіляко підтримує кохану жінку. Макс би й раніше покинув москву та перебрався на океанічне узбережжя, оскільки професійно займається серфінгом, та змушений був залишатися, допоки Катя там працювала.

Улюблена роль Каті Кузнєцової – в серіалі Анка-молдованка

Тепер голубків нічого не тримає, й вони чудово проводять час на Тенерифі, де знімають апартаменти. У Кузнєцової за плечима є шлюб з російським актором Євгеном Проніним. У Макса теж була сім’я і є син, з яким нова кохана дуже важко знаходила спільну мову. До того ж мама хлопчика всіляко налаштовувала маля проти Каті. Та й сама актриса не дуже хотіла попервах бачити дитину. Врешті дійшли компромісу, що син чоловіка відвідуватиме їх раз на тиждень.

Пара поки що не одружена. 36-річна Катя мріє про весілля, але не зараз. Зірка у своїх мріях бачить церемонію вже після народження дитинки. Кузнєцовій хочеться, щоб маля, як плід кохання, брало активну участь у дійстві – йшло за нареченими й подавало їм обручки.

Популярне

Схожі статті

Аліна Гросу отримала дипломатичну посаду в Нью-Йорку, але МЗС України з цим незгодне: що відомо про скандал

Аліна Гросу полюбляє епатувати публіку. Ось і цього разу зробила відеорепортаж із будинку мера Нью-Йорка й сповістила, що стала представницею української культури. МЗС спростувало цю інфу.

“Давно втратила совість”: Ані Лорак зганьбилася на концерті через спідницю, яка постійно підстрибувала

Ані Лорак вирізняється особливістю потрапляти у незручні ситуації. Ось і цього разу вбралася на концерт так, що подружці Лєрі Кудрявцевій стало соромно, і вона змушена була рятувати становище.

Альбіна Джанабаєва показала 3-річну доньку від Валерія Меладзе: вже говорить і виступає на камеру (Фото)

Екс-учасниця гурту "Віа Гра" Альбіна Джанабаєва показала, як зараз виглядає її 3-річна донька від Меладзе. Дівчинка росте дуже харизматичною і артистичною.