Названа сума, яку Плющенко та Рудковська заробляють завдяки синові

За підрахунками ЗМІ, хлопчик отримує близько 12 мільйонів на рік.

У відомої російської пари фігуриста Євгена Плющенка і продюсера Яни Рудковської росте син Олександр. Хлопчику 7 років. Він активно займається фігурним катанням і працює в fashion-індустрії.

 ""

Син знаменитостей також відомий на прізвисько Гном Гномича. Кажуть, що його він отримав через маленьку вагу при народженні. Олександр важив всього 2,8 кілограма.

Уже з перших днів життя Саша став медійною особистістю. Його аккаунт в Instagram з’явився в 6 місяців. Зараз там 359 підписників. Сторінку хлопчика веде мама, і, як можна відзначити, досить успішно.

ЗМІ підрахували, що хлопчик заробляє близько 12 мільйонів в рік завдяки модним проектам і льодовим шоу.

Саша відвідує тренування з фігурного катання кожен день, а зіркові батьки сподіваються, що він стане Олімпійським чемпіоном.

 ""

Популярне

Схожі статті

Час невблаганний й нищівний: як зараз виглядають колишні еталони чоловічої краси Делон, Круз, Пітт та інші

У світі кіно та моди завжди було чимало чоловіків, які ставали еталонами краси. Серед них такі як Ален Делон, Том Круз, Бред Пітт, Леонардо Ді Капріо.

Ніхто не вірить, що я їх сама роблю! Виходять краще ніж в кондитерських: легкі тістечка у кокосовій стружці

Забудьте про необхідність виходити з дому, щоб насолодитися смаком вишуканих кондитерських виробів. З цим рецептом тістечка у кокосовій стружці стануть найулюбленішим домашнім десертом вашої сім'ї!

Наступають на п’яти Кароль і скоро її перевершать: Клавдія Петрівна, Трінчер та інші перспективні артистки

Кожне покоління має своїх кумирів й нові часи народжують нових зірок. Так останнім часом все частіше звучать такі імена як Клавдія Петрівна та Анна Трінчер, поступово відтісняючи навіть Тіну Кароль.