Вуста, як у Джокера: у мережі з’явилось правдиві кадри Алли Пугачової без фотошопу та безлічі фільтрів (ФОТО)

На особистій сторінці в Інстаграмі Примадонна не ділиться такими фотографіями, на яких можна побачити всі вікові недоліки її зовнішності. Як насправді виглядає артистка?

Відома російська співачка Алла Пугачова цьогоріч відзначила 74-річчя. Знаменитість, як для свого віку, виглядає просто чудово. Так, це заслуга не лише правильного образу життя та здорового харчування, але й численних пластичних операцій. На своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм артистка ділиться виключно такими фотографіями, на яких непомітні її вікові зміни.

Втім, приховати від шанувальників той факт, що вік бере своє, неможливо. Так, наприклад, нещодавно у мережі з’явились фотографії, на яких знаменитість перебуває на одному зі світських заходів. На кадрах артистка й дійсно має доглянутий та чудовий вигляд, втім наслідки численних пластичних операцій приховати неможливо.

Алла Пугачова на нових фотографіях без фотошопу та зайвих фільтрів
Алла Пугачова на нових фотографіях без фотошопу та зайвих фільтрів

З цих фотографій можна зробити висновок, що відома російська співачка зверталась до косметологів, які зробили їй корекцію форми губ та навіть попрацювали над підборіддям зірки. До слова, для виходу у світ артистка обрала доволі стриманий образ у чорних кольорах. Волосся Примадонни було розпущеним, а от на обличчі можна було помітити легкий нюдовий макіяж.

Свій безперечний наряд Алла Пугачова доповнила масивними аксесуарами – як і радять світові експерти в галузі моди. Неможливо не помітити і красивий та охайний манікюр співачка. Нагадаємо, що раніше у мережі обговорювали нібито зморщені руки Примадонни, втім тепер можна побачити, що артистка має цілком чудову та підтягнуту шкіру.

Доки одна частина користувачів мережі зазначила, що артистка “переборщила” з пластичними операціями та стала виглядати погано, інші заявляють – для свого віку вона має дуже прекрасний вигляд. Хай там як, але Примадонна таки зібрала більше компліментів.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.