facebook

Яніна Соколова поставила Настю Каменських в один ряд з Лободою і Вірою Брежнєвою: “Вони пробили дно”

Останнім часом телеведучу Яніну Соколову нещадно хейтять через інтерв'ю з нареченою загиблого героя Да Вінчі Аліною Михайловою. Але блогерка теж не пасе задніх. Цього разу розкритикувала в пух і прах Світлану Лободу, Віру Брежнєву і Настю Каменських. Яніна звинуватила співачок у надмірній прив'язаності до російської землі, яку вони вважають чи не рідною.

Останнім часом телеведучу Яніну Соколову нещадно хейтять через інтерв’ю з нареченою загиблого героя Да Вінчі Аліною Михайловою. Але блогерка теж не пасе задніх. Цього разу розкритикувала в пух і прах Світлану Лободу, Віру Брежнєву і Настю Каменських. Яніна звинуватила співачок у надмірній прив’язаності до російської землі, яку вони вважають чи не рідною.

Світлана Лобода

Останнім часом зірка перейшла на українську мову й активно удає з себе патріотку. Свєта волонтерить, відвідує хлопців у шпиталі, допомагає відбудовувати зруйнований орками дитячий садочок в Ірпені. Поранені захисники, що воюють з росіянами, починаючи з 2014 року, коли Лобода активно зависала на московії, перебували у стані шоку, побачивши її у своїй палаті.

Світлана Лобода довго приховувала деталі про роман зі своїм коханим чоловіком
Світлана Лобода на концерті в Харкові показала свою справжню сутність

Співачка сповістила, що дасть концерт у Харкові і чимало шанувальників зібралися, щоб побачити зірку в розтягнутій футболці і мілітарі-панамці. Протест висловила лише одна 16-річна харків’янка Дарина, яка нашвидкуруч намалювала плакат: “Харків без Лободи”, за що отримала від виконавиці звинувачення у проплаченості.

Віра Брежнєва

Співачка була справжнім с*кс-символом рф й отримувачкою усіх можливих премій. В інтерв’ю вона казала, що не вважає себе українською співачкою, адже не має в репертуарі жодної української пісні, а Україна її взагалі не сприймає.

Віра Брежнєва продовжує виступати в росії
Віра Брежнєва отримала на горіхи від Соколової

Росія напала на Україну у 2014 році, але Віра згадала про свою українськість тільки у 2022-му після повномасштабного вторгнення. Виїхала з росії в Європу, почала волонтерити, нині дає концерти в Прибалтиці. За це ображені росіяни позбавили зірку посвідки на проживання, відібрали титули, ще й вирізали кадри з Брежнєвою з серіалу “Мажор”.

Настя Каменських

На думку Соколової, до розряду колаборантів слід записати й дружину Потапа, хоча вона й не жила в росії. Попри декілька україномовних пісень у репертуарі NK Настя не припиняла їздити до ворожої країни після анексії Криму та війни на Донбасі.

Настя Каменських зізналась, чи ревнива
Настя Каменських не краща за колежанок

Приходила на ефіри до Урганта, отримувала музичні премії та виступала на корпоративах в олігархів. При цьому чудово розуміла, що відбувається, але від великих грошей не могла відмовитися.

Тепер Каменських різко стала патріоткою і навіть оголосила благодійний конкурс, призом у якому мав стати шикарний автомобіль Інфініті та айфон. Машинка коштує 2 мільйони гривень, а зірка пообіцяла лише 100 тисяч передати на потреби ЗСУ, чим надзвичайно розлютила українців.

Популярне

Схожі статті

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.

Святослав Вакарчук показав свою доньку Діану: дівчина отримала все найкраще від свого зіркового тата (ФОТО)

У відомого українського артиста Святослава Вакарчука підростає двоє маленьких дітей. Втім, є у знаменитості і старша спадкоємиця від першого шлюбу.

Тіні Кароль пригадали давнє минуле: здивовані, що за цю пісню поп-діві не соромно. Мабуть, забула про неї

У сучасному світі, де інтернет є всемогутнім архіваріусом минулого, витягнути щось з небуття – справа одного кліку. Тут не допоможуть ні нові досягнення, ні свіжа репутація.