facebook

Катя Осадча, Марічка Падалко, Джамала: зіркові матусі розповіли, на якому місці в їхньому житті власні діти

В усьому світі люблять та шанують найріднішу людину- маму. Кожна дитина вважає саме свою маму найкрасивішою з усіх. Та сьогодні подивимося, як виглядають ті матусі, яких вважають взірцем красоти не тільки їхні діти

В українців поняття “Мама- це святе” закладено на генному рівні не дарма, бо тяжкий труд навіть звичайної матусі складно порівняти ще з чимось. А якщо матуся зірка телеекрану і її життя буквально проходить у всіх на очах? Давайте подивимось, як справляються зі своєю материнською місією дехто з українських зірок- матусь.

Катя Осадча

Катерина Осадча з дітьми
Катерина Осадча з дітьми

У Катерини Осадчої троє дітей. Свого первістка Іллю вона народила зовсім юною- у 20 річному віці від першого чоловіка-бізнесмена. Зараз її старшому синові теж 20 років. Закінчивши елітну школу у Києві, хлопець навчається за кордоном. Де саме, широкому загалу батьки подробиць не розкривають.

Але у Катерини є ще двоє дітей, які народилися у шлюбі з Юрієм Горбуновим: шестирічний Іван та однорічний Данило.

Після народження третьої дитини Катя писала в своєму Instagram: “Привіт, наш новий Всесвіт! Я мама трьох синів. Юро, дякую тобі за те, що кожну хвилину був поруч, у нас виходять гарні хлопці”.

Материнські обов’язки не заважають Катерині працювати на телебаченні при цьому прекрасно виглядати. До того ж зараз вона ще займається благочинністю та приймає активну участь у програмі по пошуку зниклих людей.

Марічка Падалко

Відома телеведуча з початку спортивних новин, потім програми новин ТСН, а зараз ще й одна з ведучих інформаційного телемарафону “Єдині новини”

Марічка має трьох дітей- підлітків Михайла, Марію, Катерину.

Марічка, всупереч своїй зайнятості на телебаченні, намагається максимально приділяти уваги вихованню дітей та  часто розповідає про них.

Ось, наприклад, нещодавно вона розповіла в своєму Instagram про зворушливу зустріч своїх дітей з їхнім батьком, який тимчасово повернувся з фронту.

Марічка Падалко та її родина
Марічка Падалко та її родина

Джамала

Українська співачка кримськотатарського походження Джамала має двох малолітніх дітей Селіма-Ремзі та Еміра-Рахмана.

Та з лютого 2022 року співачка стала приділяти дітям менше уваги, тому що допомагає Україні, приймаючи участь у благодійних концертах та програмах по всьому світові.

За словами Джамали, вона дуже сумує за своїми дітьми. Але, від’їжджаючи у відрядження,  співачка змушена звертатися за допомогою по нагляду за синами до своїх батьків, або сестри.

Джамала зі своєю родиною
Джамала зі своєю родиною

Популярне

Схожі статті

Слава Дьомін розповів, чому Ксенія Мішина відмовила йому у серйозних стосунках: “Фінансова складова”

Телеведучий Слава Дьомін не приховує той факт, що хотів мати стосунки з акторкою Ксенією Мішиною. Жінка хоч і приймала залицяння шоумена, та у серйозних стосунках йому відмовила.

Без мами: молодшій доньці покійної Анастасії Заворотнюк виповнилось 6 років – як виглядає Міла Заворотнюк

Сім'я акторки Анастасії Заворотнюк приховувала від публіки її молодшу доньку протягом 6 років. Та на днях старша дочка Заворотнюк Анна вперше показала 6-річну Мілу.

Чому Даша Астафʼєва неодружена і не має дітей: найкрасивіша жінка України чесно розповіла про особисте життя

Даша Астафʼєва цього року відсвяткувала своє 39-річчя, проте актриса та модель досі офіційно неодружена, та не має дітей. Чому доля знаменитості та найкрасивішої жінки країни склалася саме так?

Мірошниченки зворушливо привітали названу доньку з 9-річчям і розсекретили, що подарували: “Терпляче чекала”

9-річна Ангеліна вперше відсвяткувала день народження в колі родини, а не в дитячому будинку. Тімур та Інна Мірошниченки влаштували справжнє свято для дівчинки.

“Сором”: Настя Каменських викликала неоднозначну реакцію відвертістю. Відкрила огляд на усе і навіть більше

Відома співачка Настя Каменських нещодавно ошелешила публіку новою світлиною в соціальних мережах. Проте користувачі зовсім не захоплювалися красою артистки, а скоріш – навпаки.

“Вона сказала “Так”: Melovin неочікувано зробив пропозицію дівчині – обличчя щасливиці приховав за кадром

Ще зовсім недавно Melovin скаржився на нещасливе кохання, раніше робив пропозицію заміжній жінці. А тепер похвалився обручкою, яку подарував невідомій красуні.