facebook

17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну: “Хотіла бути в Каліфорнії”

Відома українська телеведуча Ольга Фреймут виховує трьох дітей. Старшій дочці зірки Златі Мітчелл 17 років і вона вже давно не живе в Україні.

Злату Мітчелл Ольга Фреймут народила в Британії, у дівчинки британське громадянство, однак з вересня 2021 році вона живе і навчається в американській школі в Лос-Анджелесі. До переїзду Злата ходила у Печерську школу, за яку зіркова мама платила шалені гроші – більше 20 тисяч доларів на рік.

Візуально і за характером Злата Мітчелл зовсім не схожа на Ольгу Фреймут, яка завжди зразково дотримується етикету. Зіркова спадкоємиця більш зухвала, смілива і яскрава і телеведуча повністю підтримує дочку та захищає її від хейту в Мережі.

Старша донька Ольги Фреймут показала ненатурально пишні губи
17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну

В своєму Інстаграм-блозі Злата показує фрагменти свого тінейджерського життя. На цей раз дівчинка розповіла, що робить в Америці та в якій країні бачить своє майбутнє.

Окрім навчання 17-річна донька Ольги Фреймут захоплюється танцями, працює, знімає контент, на канікулах не сидить на одному місці і подорожує.

17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну
17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну

На друге питання про країну Злата відповіла, що хоче, щоб її майбутні діти які вона провели частину свого дитинства в Україні, однак їй завжди хотілось бути в сонячній Каліфорнії:

До війни жила на 2 країни і це був мій ідеальний баланс “дому”. А так, та кар’єра, яку я вибираю змусить мене жити по всьому світу, і для мене – це ок, я все життя подорожую і навіть зараз живу на 3 країни

17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну
17-річна дочка-британка Ольги Фреймут розповіла, чи повернеться в Україну

Ймовірно, Злата Мітчелл має на увазі США, Англію і Україну. Її зіркова мама Ольга Фреймут в цей час разом із молодшими дітьми живе у Великобританії. Телеведуча не приховує від дітей, що в Україні триває війна. Знаменитість працює в газеті та пише колонку новин про Україну, а також приймає участь в благодійних заходах на підтримку рідної країни.

Нагадаємо, свою старшу дочку Злату Ольга Фреймут народила від колишнього коханого британця, Ніла Мітчелла, від якого пішла вагітною ще до появи дитини на світ.

Популярне

Схожі статті

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.

Хто з українських естрадних зірок, окрім доньки Тоні, на роковини згадав про Ніну Матвієнко: таких не багато

Рік тому пішла у засвіти Ніна Матвієнко — жінка-легенда, чий голос здавався співом самої душі України. Її відхід став потрясінням, що відлунювало в серцях тих, хто слухав її пісні.

Я у захваті від вигляду та смаку цієї випічки: домашнє печиво “Крила янгола” цілком виправдовує свою назву

Печиво "Крила янгола" — це легкий, ніжний і повітряний десерт, що нагадує повітряні крила. Завдяки своїй хрусткій скоринці та м'якому безе всередині, печиво стає чудовим доповненням до чаю або кави.