Оля Полякова заявила, що Бейонсе зробила повний плагіат її концертної програми: “Боже, це ж мій кінь”

Відома українська співачка Оля Полякова побувала на концерті американської зірки та заявила, що та насправді "підглянула" ідеї для своєї шоу-програми в неї

Оля Полякова, відома українська співачка, не так давно побувала на концерті легендарної американської артистки Бейонсе. Знаменитість на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм продемонструвала, як пройшов захід і жартома зазначила, що американська зірка насправді сплагіатила концертну програму в неї, головної білявки України.

Концерт Бейонсе у Варшаві

Нещодавно у Варшаві відбувся концерт Бейонсе, на який завітала просто величезна кількість гостей. Серед них можна було помітити й українських зірок, зокрема й Олю Полякову. Артистка вирішила послухати пісні американської зірки, а також – показати концертну програму шанувальникам на особистій сторінці в Інстаграмі.

Головна білявка країни не могла обійтись без специфічного гумору, за який її так полюбили шанувальники. Артистка зазначила, що помітила в шоу-програмі Бейонсе чимало схожих зі своїми концертами уривків. Так, наприклад, Полякова пожартувала, що кінь, на якому американка співає пісні, насправді “поцупили” з її гаража. Не оминула увагою українська співачка й плащ, в якому виступала Бейонсе.

Оля Полякова пожартувала, що Бейонсе сплагіатила її концертну програму
Оля Полякова пожартувала, що Бейонсе сплагіатила її концертну програму

Варто нагадати, що у відомої української співачки Олі Полякової і дійсно є концертна програма, яка має певні схожості з шоу Бейонсе. Мова йде про “Королеву ночі”, де артистка також літала у довгому плащі. Головна білявка країни пожартувала, що чимало людей були впевнені, ніби закордонні зірки ніколи не дивляться на український шоубіз. Насправді, запевнила Полякова, вони теж можуть дозволити собі “підглянути”.

Врешті-решт Оля Полякова переключилась з жартів на серйозну тему та висловила своє захоплення шоу-програмою Бейонсе. Знаменитість зазначила, що українські зірки так само могли б влаштовувати грандіозні заходи, якби не війна в Україні. Втім, запевнила зірка, українці обов’язково “прорвуться”.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.