Акторку “Дизель Шоу” Вікторію Булітко вкусив кліщ: причепився до м’якого місця, яке тільки сниться Сморигіну

Ми звикли бачити Вікторію Булітко у кумедних сценках під час концерту "Дизель Шоу". Та тепер актриса перетягнула гумор і у звичайне життя. Зокрема, показала весь процес витягання кліща, який занурився в дуже цікаве місце, а саме в сідничку.

Ми звикли бачити Вікторію Булітко у кумедних сценках під час концерту “Дизель Шоу”. Та тепер актриса перетягнула гумор і у звичайне життя. Зокрема, показала весь процес витягання кліща, який занурився в дуже пікантне місце дівчини, а саме в сідничку.

Вікторія відчула стороннє тіло на м’якому місці та викликала швидку. Лікар запросив актрису до машини, уклав на канапу, обробив місце антисептиком і за допомогою спеціальних щипців викрутив шкідника з сідниці. Булітко не встигла й оком кліпнути, як усе вже було гаразд.

Вона ще довго не відпускала медика, розпитуючи, чи треба здавати комаху на аналіз, і що їй далі робити. Віка зауважила, що вчора вони ходили гуляти до лісу, але кліщ вп’явся в тіло тільки сьогодні.

Чоловік у червоному костюмі пояснив, що комаха, найімовірніше, весь цей час сиділа в одязі, а за слушної нагоди вкусила зірку за сідничку. Дівчина пообіцяла перетрусити весь одяг з прогулянки. Можливо, там засів іще один шкідник.

У підписників актриси “Дизель Шоу” в Інстаграмі відео з видобуванням кліща викликало чимало зауважень. Хтось із коментаторів позаздрив доктору швидкої, що міг вільно доторкатися до інтимних місць зірки:

“Найсе***альніше виймання кліща”.

“І раптом усі чоловіки захотіли поступати в мед”.

“Зате чувак зірку за д*пу пом*цав, і вона була не проти”.

Інші ніяк не могли втямити:

“Як ти могла спіймати його на п*пі?!”

Дехто підійшов до справи практично:

“Це я жарту не зрозумів, чи тепер швидку викликати можна на такі виклики?”

Не обійшлося і без справжніх жартів. Один фанат актриси висловив припущення, що Віку насправді вкусив шанувальник, а не кліщ. Який до того ж виявився доволі наполегливим. Інший порадив зробити нову сценку, в якій Булітко-відпочивальниця покохає кліща.

Популярне

Схожі статті

Леся Нікітюк показала ноги від вух без краплі целюліту: незаміжня краса в екстра-міні. Притула б оцінив

Найвідоміша українська блондинка та знаменита телеведуча Леся Нікітюк схвилювала фанатів новими фото з довгими та стрункими ногами. Світлина зібрала сотні коментарів та компліментів.

Руслана показала свій розкішний екобудинок, в якому є все: сад, город, басейн, студія, сонячні батареї

50-річна Руслана Лижичко уже 29 років живе у парі з Олександром Ксенофонтовим. Разом займаються музикою та започатковують інші проєкти. Одним із них стало зведення екобудинку.

Пиріжки як пух на особливому інгредієнті: для мене це найсмачніша начинка. Всі хто куштують щоразу в захваті

Найсмачніші смажені пиріжки виходять не на молоці, не на кефірі, а на картопляному відварі. Спробуйте приготувати і ви будете в захваті від результату.