Кинув дружину і доньку, а дарма: роман зірок “Моя прекрасна няня” Заворотнюк і Жигунова обернувся сльозами

Сергію Жигунову пощастило з дружиною Вірою Новіковою, яка пробачила йому дві великі зради. А чоловік щоразу, закохавшись, розлучався і йшов з дому, а потім, немов побитий собака, повертався і просив вибачення.

Сергію Жигунову пощастило з дружиною Вірою Новіковою, яка пробачила йому дві великі зради. А чоловік щоразу, закохавшись, розлучався і йшов з дому, а потім, немов побитий собака, повертався і просив вибачення.

Кохання з Настею Заворотнюк стало для продюсера й актора фатальною помилкою. Роман хоч і був яскравим, але дуже швидко закінчився. Вони побачили одне одного, коли знімалися в ситкомі “Моя прекрасна няня” у 2000-их роках.

Настя Заворотнюк була найбільшим коханням Сергія Жигунова

Обоє жили в сім’ях, та настільки закохалися, що Анастасія покинула Дмитра Стрюкова, а Сергій – дружину Віру. Друзі відзначали, що Жигунов у нових стосунках просто світився щастям. Але ідилія швидко закінчилася.

За 2 роки Заворотнюк довірили вести талант-шоу з танцями на льоді, і вона закрутила роман із фігуристом Петром Чернишовим. Для Жигунова це стало несподіваним шоком.

Після другого розлучення з Новіковою Жигунов побрався з копією Заворотнюк

Настя і Віра виглядають повними протилежностями. Перша дружина гардемарина була зарозумілою, весь час чимось невдоволеною, а актриса просто сяяла сонцем і добротою. Тому не дивно, що Сергій потягнувся до серіальної колеги.

Коли Анастасія пішла до спортсмена, Жигунову нічого не залишалося, як йти з повинною до Новікової. Вона прийняла, адже вони прожили разом не один десяток років. Сергій з Вірою знову оформили стосунки офіційно, але жити разом після усього, що сталося, було надзвичайно важко.

Обраниці Сергія Жигунова – актриса й журналістка – дуже схожі між собою

Друзі не впізнавали чоловіка. Він не посміхався, перестав возитися на дачі, перебуваючи переважно в місті. От тільки висновків не зробив жодних. Знову в 57 років захопився молодичкою. На цей раз Жигунов звернув увагу на Вікторію Ворожбит, яка займається журналістикою. Хто бачив дівчину, кажуть, що вона є просто копією Заворотнюк.

З новою пасією чоловік познайомився на Сахаліні. Він привіз її до Москви. Знову через кохання довелося порушити дві сім’ї – Жигунов удруге розлучився з Новіковою, а Вікторія покинула чоловіка, хоча вони разом виховували сина. Навесні 2021 року голубки побралися.

Популярне

Схожі статті

Кекс зі стиглих бананів: з цим рецептом я перестала купляти магазинні булки. На аромат збігся весь підʼїзд

Банановий кекс – це чудовий спосіб використати стиглі банани та приготувати смачний домашній десерт. Простий у приготуванні, цей кекс стане улюбленим у вашій родині та ідеально доповнить чаювання.

Після цієї вечері чоловік зробив пропозицію руки та серця друге: запечені курячі крильця в пікантній глазурі

Курячі крильця в томатно-медовій глазурі – це страва, яка вразить ваші смакові рецептори своїм насиченим смаком і ароматом. Вони підходять як для повсякденного вечері, так і для святкового столу.

З’їдять за хвилину! Новий салат з капусти на кожен день і на свято – такий простий, а розлітається на ура

Простий, але дуже смачний салат з молодої капусти – те, що треба влітку. Рецепт – швидкий, а смак виходить неперевершеним. Весь секрет цього салату у незвичайній заправці.