Горбунов показав котеджне містечко, в якому живе він, Осадча, Потап і Настя: розкіш посеред соснового лісу

Відомий український шоумен і телеведучий Юрій Горбунов проїхався своїм котеджним містечком. Знаменитість продемонстрував, де живе вітчизняний зірковий бомонд

Юрій Горбунов, відомий український телеведучий і шоумен, відносно давно та дуже щасливо одружений із Катериною Осадчою. Зіркова пара разом виховує спільних синів, а живе у мальовничому котеджному містечку на околицях української столиці. Ні Юрій Горбунов, ні Катерина Осадча ніколи не були прихильниками виставляти на показ особисте життя, а тому шанувальники майже не бачили, як виглядає їхнє сімейне гніздечко. Побачити будинок зірок вдавалось лише на сімейних святкових фотографіях, які вони час від часу публікують на своїх сторінках.

Втім, нещодавно Юрій Горбунов у своєму блозі опублікував кадри, зроблені на виїзді з котеджного містечка, в якому живе з коханою дружиною. Знаменитість вирушив у справах до міста та вирішив показати своїм шанувальникам, як виглядає місце, в якому він із родиною проводить більшу частину вільного часу.

Ведучий опублікував відео, на якому можна було розгледіти котеджне поселення. Чисті та хороші дороги, сосновий ліс, спокійна атмосфера та розмірений темп життя завжди позитивно впливають на самопочуття людини. Саме у такому світі живуть Юрій Горбунов з Катериною Осадчою та їхніми спільними дітьми.

Юрій Горбунов продемонстрував, як виглядає котеджне містечко, в якому він живе з дружиною
Юрій Горбунов продемонстрував, як виглядає котеджне містечко, в якому він живе з дружиною
Юрій Горбунов показав атмосферу котеджного містечка, в якому живе з дружиною
Юрій Горбунов показав атмосферу котеджного містечка, в якому живе з дружиною

Нагадаємо, що Юрій Горбунов і Катерина Осадча – не єдині представники українського шоубізнесу, які живуть у цьому затишному поселенні, неподалік від столиці. Власний будинок у котеджному містечку мають і популярні артисти Олексій Потапенко та Настя Каменських. Розкішна оселя родини музикантів розташована недалеко від їхніх зіркових колег.

Популярне

Схожі статті

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.

Ця намазка “Дай краба” залітає під “100 грам” тільки так. Смачно навіть просто з хлібом – є один секрет

Дізнайтеся, як легко та просто приготувати найсмачнішу намазку з крабових паличок. Ця ніжна закуска стане справжнім хітом на вашому святковому столі.

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.