Продюсер Олі Полякової Ясинський “накинувся” на Настю Каменських після її інтерв’ю: “Вона у складному стані”

Продюсер відомої української співачки Олі Полякової Михайло Ясинський висловився про колегу своєї підопічної. Чоловік зізнався, що не найкращої думки про Настю Каменських

Михайло Ясинський, відомий український продюсер і наставник Олі Полякової, нещодавно дав інтерв’ю для журналіста Слави Дьоміна. Знаменитість відповів на багато цікавих запитань, а однією з тем, яку він зачепив, стало останнє інтерв’ю співачки Насті Каменських для Маші Єфросиніної. Так, продюсер висловив свою думку щодо того, що артистка заявила, що не збирається припиняти співати свої російськомовні пісні за кордоном.

У студії ведучої та журналістки Єфросиніної Каменських заявила, що в рідній країні співатиме пісні виключно солов’їною, а ось за кордоном виступатиме зі своїм “оригінальним” репертуаром. Артистка зазначила, що, перетинаючи межу України, може дозволити собі співати пісні російською мовою. Втім, Михайло Ясинський залишився дещо спантеличеним такою заявою співачки, про що і розповів в інтерв’ю для Дьоміна.

Настя Каменських спантеличила багатьох українців несподіваними заявами
Настя Каменських спантеличила багатьох українців несподіваними заявами

Продюсер заявив, що співачка мала б подумати краще, перш ніж говорити, що продовжуватиме співати свої російськомовні пісні. Михайло Ясинський зазначив, що в Україні є багато людей, які ставляться серйозно до мовного питання, тому цих громадян може обурити позиція артистки. Врешті, продюсер зазначив, що Каменських потрібно самостійно усвідомити, що її думка була невірною.

“Настя каже трошки несерйозні речі. Скажімо так, треба було подумати перед тим, як це казати… Треба просто прожити цей момент і прийти до того, що ця думка була хибною”, – пояснив свою позицію Михайло Ясинський.

Втім, на цьому продюсер Олі Полякової не зупинився та продовжив свій аналіз дружини Потапа. Михайло Ясинський зазначив, що не вважає необхідністю засуджувати Настю Каменських, адже нині всі українці живуть у важких умовах. Продюсер зазначив, що бачив інтерв’ю зірки та може з упевненістю сказати, що “вона у складному стані”.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.