Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті. Готуються моментально, з’їдаються миттєво

У сезон свіжих огірочків обов'язково спробуйте приготувати малосольні огірки у пакеті. Це дійсно геніальний рецепт, адже за 10 хвилин можна приготувати справжню смакоту.

Є безліч варіантів приготування малосольних огірочків. Та їх потрібно готувати зарання і ще добу чекати, щоб вони просоліли. Якщо ви хочете отримати смачні малосольні огірки тут і зараз, спробуйте саме цей рецепт. Огірки у пакеті виходять дуже смачними, вміру солоними і пряними. Для їхнього приготування не використовується ні оцет, ні будь-які інші добавки. Лише сіль та кріп з часником для аромату.

Необхідні інгредієнти:

  • огірки – 0,5 кг;
  • сіль – 1 ч.л;
  • часник – 5 зубчиків;
  • кріп – 1 пучок.

Спосіб приготування:

Огірки миємо, просушуємо і відрізаємо кінчики. Кожен огірок ріжемо вздовж на 4 частини, так вони швидше просоляться.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Краще обирати молоді і свіжі огірки невеликого розміру. Та і з великими огірками вийде смачно. В такому випадку, очистьте їх від шкірки і наріжте на невеликі шматки. Нарізані огірки перекладаємо у звичайни поліетиленовий пакет. Нарізаємо пучок кропу якомога дрібніше і відправляємо його до пакету з огірками. Туди ж видавлюємо часник (бажано брати молодий) і додаємо сіль.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Пакет зав’язуємо і ретельно струшуємо, щоб всі інгредієнти перемішалися і об’єдналися.

Кладемо огірки прямо у пакеті у холодильник на 2-3 години. За цей час потрібно декілька разів діставати пакет і струшувати його, щоб інгредієнти всередині перемішувалися.

Через 2-3 години ароматні, пряні і неймовірно смачні малосольні огірки готові. Вони виходять дуже хрусткі, вміру солоні і свіжі за рахунок кропу. А ось часник додає приємну пікантність.

Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті
Підсіла на огірки за цим рецептом: малосольні огірки в пакеті

Такі огірочки ідеально поєднують з різними гарнірами та м’ясом. Також, це відмінна закуска на застілля, чи пікнік з шашликами.

Зберігайте готові огірки в холодильнику. Зберігатися вони можуть до одного тижня.

Смачного!

Популярне

Схожі статті

Як виглядають усі чоловіки Наталії Могилевської та що відомо про її нового коханого: “Вірю, що він фартовий”

Наталія Могилевська розповіла, що знайшла своє кохання і тепер по-справжньому щаслива. Однак до цього їй не щастило у любовних справах. Дізнайтеся, як виглядають усі чоловіки співачки.

Ех, Слава, а міг би стати зятем крутого олігарха: Дьомін розповів, чому не склалися його стосунки з мажоркою

Слава рідко розповідає про своє особисте життя, але його коментарі дозволяють скласти уявлення про нього самого. Нещодавно він поділився однією історією своїх стосунків, що викликала певний резонанс.

Більше піцу не замовляю: равлики з листкового тіста з неймовірною начинкою в 500 разів краще за будь-що

Якщо ви вважаєте, що піца – це вершина кулінарного задоволення, настав час переглянути свої вподобання. Равлики з листкового тіста з начинкою можуть змінити ваші уявлення про ідеальний перекус.