Як склалася доля переможниці “Х-фактору” Аіди Ніколайчук після шоу: Кондратюк кусає лікті

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу "Х-фактор" у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Зазвичай талант-шоу намагаються взяти штурмом молоді виконавці. Але одеситці Аіді Ніколайчук вдалося вразити журі конкурсу “Х-фактор” у 29 років. Ніхто не міг повірити попервах, що можна співати так чисто і невимушено без фонограми. Тож звичайна касирка відразу стала зіркою.

Роману між продюсером і співачкою на Х-факторі не сталося

Своїм неймовірним тембром голосу дівчина завдячує бабусі, як, до речі, й ім’ям. А от батьки були далекими від мистецтва – тато займався комп’ютерами, мама шила. Аіда планувала стати дизайнером одягу і навчалася у коледжі. Та заміжжя і народження сина призвели до пошуку роботи в найближчому до дому супермаркеті – вона сиділа на касі й вибивала чеки.

Аіда Ніколайчук з другим чоловіком-білорусом

Звісно, таке життя нікому не могло сподобатися, тому Ніколайчук вирішила взяти участь у “Х-факторі 2”. Після першого виступу стала знаменитістю. Але того разу перемогу не здобула. Довелося все починати спочатку й отримати заслужений тріумф у “Х-факторі 3”.

Ходили чутки про зірковий роман між новоспеченою зіркою та продюсером Ігорем Кондратюком. Насправді ж дівчина тоді зблизилася зі звукорежисером. Їй поталанило – вона підписала контракт зі студією і почала їздити на гастролі Україною та за кордон.

Аіда Ніколайчук зчинила фурор в Японії

Знайомство з білоруським спортсменом Нікітою Подольським, який був на 12 років молодший за одеситку, докорінно змінило життя знаменитості. Аіда намагалася супроводжувати коханого на всіх гонках, але ж мала постійно від’їжджати в Україну на концерти, а чоловік був не готовий покидати Білорусь. Ніколайчук навіть устигла завагітніти й втратити ще не народжену дитину. Вони прожили разом 5 років, а потім шлюб розпався.

Пережити особисту драму білявка вирішила в Японії, де якраз оголосили співочий конкурс. Своїм талантом підкорила японців, отримавши 1 місце. Після невдалого другого шлюбу зірка воліє не розповідати про особисте. Хоча відомо, що вона вийшла заміж утретє. Нині Ніколайчук перебралася до Америки, звідки повертатися до України поки не планує.

Популярне

Схожі статті

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.