Працює то домробітницею, то кур’єром: донька Леоніда Агутіна і Анжеліки Варум не розпещена розкішшю в США

Дочка Анжеліки Варум та Леоніда Агутіна живе далеко від батьків. Дівчина перебралася в США і хоче пов'язати своє життя з творчістю, але поки що великі гонорари лише в її мріях.

24-річна донька зіркової пари Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна Єлизавета живе в Америці разом з дідусем ще з дитинства. Спадкоємиця музикантів вирішила піти по стопах батьків та професійно займається музикою, однак прославитися виявилось не легко.

Публіка часто вважає, що діти зірок живуть як сир в маслі, але у випадку Єлизавети Варум-Агутіної її закордонне життя далеко не цукор.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Дівчина не уникає праці та заробляє, як прийдеться. В інтерв’ю Анжеліка Варум розповідала, що у вільний від виступів час їх дочка працює домробітницею та кур’єром, розвозячи їжу людям похилого віку:

Пішла працювати в сім’ю, готувала їм сніданки та обіди. Потім їй це набридло. І зараз вони з хлопцем між концертами заробляють тим, що розвозять людям похилого віку їжу по домівках. І це чудово. Це був освітній момент: треба працювати, треба забезпечувати себе, потрібно реалізувати свої можливості, не можна бути паразитом. До 18 років вона вже це розуміла

, – казала Варум.

Єлизавета поводить себе як доросла і самостійна людина, яка здатна забезпечувати себе без допомоги батьків.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Концерти 24-річна дочка Агутіна та Варум дає в основному в нічних клубах та барах, до стадіонів їй ще далеко. Однак цей факт не завадив Єлизаветі купити у США квартиру. Про це в ефірі програми “Ти не повіриш!” розповідав батько Леоніда Агутіна:

Вона вже заробила собі на квартиру, вже у ній живе. Сама купила! Тато трохи допоміг, самі розумієте, не без цього

Зіркові батьки у всьому підтримують свою спадкоємицю і вірять, що вона досягне успіху, адже багато для цього працює і наполегливо йде до своєї мети.

Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум
Як виглядає і ким працює в Америці єдина донька Агутіна і Варум

Нагадаємо, Єлизавета – єдина дочка Анжеліки Варум і Леоніда Агутіна, для яких цей шлюб став другим в житті.

Популярне

Схожі статті

“Нехай би показали свої ніжки”: Ірина Білик висловилася про виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні

Ірина Білик прокоментувала виступ Alyona Alyona і Jerry Heil на Євробаченні. Співачка запевнила, що їй сподобалося все у номері дівчат, крім їхнього вбрання.

Зі склянки кефіру та 5 сосисок готую ексклюзивний сніданок: виходить ціла гора апетитної випічки для родини

З однієї склянки кефіру вийде стільки дріжджового тіста, що зможете загорнути купу сосисок. Робиться все дуже просто. Натомість дорослі й діти будуть у захваті від такого сніданку чи перекусу.

Просто натріть кабачки і додайте яйця! Так смачно, що влітку готую цю страву щодня – ідеально на вечерю

У сезон кабачків спробуйте приготувати цю неймовірно смачну запіканку на сковороді. Страва виходить не лише смачною, а й корисною і готується лічені хвилини.