Влад Яма натякнув на повернення в Україну з дружиною вперше з 24 лютого 2022 року: “Летимо, завтра вже”

Відомий український хореограф і танцівник Влад Яма нещодавно повідомив про повернення додому. Знаменитість заявив, що за лічені години його літак сяде недалеко від українського кордону

Влад Яма, відомий український хореограф, виїхав за межі рідної країни у перші хвилини повномасштабної війни. Знаменитість разом із сином і дружиною вирушив до США, де майже півтора року жив і працював. Увесь цей час шанувальники та колеги артиста активно критикували його, намагаючись з’ясувати, чому він так довго залишається за межами рідного дому.

Хореограф своєї позиції не пояснював, але продовжував активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно показував останні події зі свого життя. Так, наприклад, Влад Яма часто бував на американських вечірках, продовжував займатись професійною діяльністю та проводив багато часу зі своєю родиною. Нещодавно у блозі знаменитості з’явилась цікава Історія, в якій він повідомив про повернення додому.

Ймовірно, подруга Влада Ями та його дружини Валентина опублікувала фотографію з собакою зіркового подружжя. Блогерка зазначила, що вже завтра, 14 липня, віддає домашнього улюбленця його власникам. Український хореограф опублікував це фото на своїй сторінці, додавши свій опис. Влад Яма коротко зазначив: “Летимо”.

Влад Яма натякнув на повернення до України разом зі своєю дружиною
Влад Яма натякнув на повернення до України разом зі своєю дружиною

У цьому випадку можливі декілька сценаріїв. Існує шанс, що відомий шоумен таки вирішив повернутись до української столиці та тримає шлях до Києва. Втім, можливо, що знаменитість і його сім’я засумували за своїм собакою, тому вирішили передати його через кордон Владові Ямі та його дружині. Хай там як, але все стане відомо завтра.

Нагадаємо, що не так давно епатував публіку своїм повернення й Олег Винник. Знаменитість з початку повномасштабної війни в Україні також перебував за її межами та не виходив на зв’язок зі своїми фанатами. Втім, у першому після повернення інтерв’ю артист пояснив, що причиною його зникнення стала хвороба та відсутність доступу до власних соціальних мереж.

Популярне

Схожі статті

“Колишній приповз”: Христина Горняк після розлучення з Володимиром Остапчуком натякнула на нові стосунки

Христина Горняк, колишня дружина Остапчука, продемонструвала кадри, на яких постала в обіймах загадкового чоловіка та натякнула, що має нові стосунки.

Могла б стати свекрухою Мартиновської, якби син був сміливішим: Ярославський показав, як виглядає його мама

Відомий шеф-кухар Володимир Ярославський, якого багато хто знає як затятого холостяка, нарешті розкрив, хто є його найдорожчою у світі людиною.

Шурпа: суп з будь-якого м’яса. Узбечка навчила мене і тепер я готую його так, що моїх за вуха не відтягнеш

Шурпа – це ароматний і наваристий суп, який прийшов до нас зі Сходу та Балкан, де його традиційно готують із різних видів м'яса, за винятком свинини.