Скільки вовка не годуй, а він все одно у ліс дивиться: як зараз живуть колишні “Дизельці” Нікішин і Писаренко

Вони прекрасно себе почували в Україні до повномасштабного вторгнення у лютому 2022 року. Гроші, популярність, глядацька любов. Та раптом, як за помахом чарівної палички, відкрилися справжні обличчя багатьох "гастролерів"

Російські гумористи з “Дизель шоу” Сергій Писаренко та Євген Нікішин тривалий час проживали та працювали в Україні. Сергій навіть одружений з українкою та мав власний будинок під Києвом.

Звісно, що перші ж події налякали артистів. Тим більше, що від дій своїх співгромадян будинок Писаренка був пошкодженим. На щастя родина артиста на той час вже перебувала за кордоном.

Колишній склад Дизель шоу
Колишній склад акторів Дизель шоу

Обидва артисти знялися у відео, в якому розповідають про трагедію українців, закликають припинити це та називають своїми іменами те, що коїлося. Але росію агресоркою не називають, а заклики про припинення звертають до когось абстрактного: “припиніть ті, хто може”.

Колишні актори "Дизель шоу" Писаренко та Нікішін
Колишні актори Дизель шоу Писаренко та Нікішин

Дехто з українців не міг повірити, що пройде зовсім небагато часу і ці артисти різко мімікрують під певні обставини: вони швиденько виїжджають до росії та починають працювати зі своєю командою “Уєздний город”. Вони дають концерти та курсують на круїзному лайнері від Сочі до Єгипту та Туреччини. З їхніх сторінок у соцмережах зникли ті самі пости про Україну. Але й це ще не все. Писаренко дав інтерв’ю російському виданню “Стар Хіт”, в якому розповів, нібито у тому відео, знятому на початку вторгнення, українські спецслужби силою примусили артистів говорити на камеру такі речі. Насправді, говорить Писаренко, він дуже любить росію і ніколи навіть не замислювався звідти виїжджати.

Художній керівник “Дизеля” Єгор Крутоголов с початку виправдовував колег з якими працював більше ніж 15 років, вважав, що хлопці нікуди не поїдуть, залишаться працювати у шоу. Але його надії виявилися марними: “Їм є чого боятися. Вони з радянських часів звикли жити у страху від влади і їх це влаштовує”. Такого висновку дійшов їхній колишній керівник та товариш.

Популярне

Схожі статті

Після розлучення з Асланом Ахмадовим Ірина Білик у чергове закохалася: чоловік дуже відомий, це не Коляденко

Серце велелюбної Ірини Білик вільним не буває. Шлейф чоловіків артистки, з якими мала стосунки, доволі довгий. Натомість зірка не збирається зупинятися на досягнутому й знову закохана й щаслива.

Всього з 2 інгредієнтів роблю сир маскарпоне: ніжний, як масло, і дуже м’якенький на смак

Щоб зробити сир маскарпоне, достатньо всього 2 інгредієнтів. Робиться все дуже просто. Боятися не потрібно, просто візьміться до справи. Вийде смачніше, аніж магазинний варіант.

Намазка, яка побʼє всі рекорди за швидкістю поїдання: за останній шматочок закуски гості можуть побитися

Спробуйте приготувати цю смачну та корисну намазку з авокадо, яка не тільки порадує вас своїм смаком, але й забезпечить організм корисними речовинами та енергією.