Колишній чоловік Ані Лорак знайшов її в Іспанії: турецький красень Мурат Налчаджиоглу довго йшов по сліду

Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу поїхав прямо зі свого медового місяця в іншу країну, щоб побачити ексдружину.

Мурат Налчаджиоглу – відомий український бізнесмен турецького походження. Та публіка знає про чоловіка завдяки тому, що протягом 10 років він був одружений з відомою співачкою Ані Лорак. У 2019 році подружжя розірвало шлюб. Мурат залишився жити в Україні, а ось Лорак обрала життя в росії.

Мурат Налчаджиоглу описав стосунки доньки та падчерки
Колишній чоловік Ані Лорак знайшов її в Іспанії

Не пройшло багато часу після розлучення зі співачкою, як Мурат знайшов нову дівчину. Нею виявилася молодша на 19 років українська візажистка Лілія Реус. У 2021 році чоловік зробив їй пропозицію руки і серця, а в червні 2023 року закохані зіграли пишне весілля в одному з елітних ресторанних комплексів на Київщині.

Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус
Весілля Мурата Налчаджиоглу і Лілії Реус

Після весілля молодята відправились у медовий місяць у Туреччину. Та поїхали вони не самі, а з дітьми. Так, у Лілії є позашлюбна донька Олександра. Також на відпочинок поїхала 12-річна донька Мурата і Ані Лорак Софія.

Майже місяць вони відпочивали однією дружньою сім’єю. Варто відзначити, що Лілія Реус знайшла спільну мову з донькою свого чоловіка і в них склалися досить теплі стосунки.

Мурат Налчаджиоглу показав, як подорослішала його донька від Ані Лорак
Мурат Налчаджиоглу поїхав у медовий місяць з дружиною і дітьми

Та нещодавно Мурат показав у своїх Інстаграм-сторіс, що він покидає Туреччину і разом з донькою їде на острів Ібіца. Так, чоловік покинув молоду дружину під час медового місяця, щоб самостійно відвезти доньку до її матері.

Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох
Ексчоловік Лорак під час медового місяця залишив молоду дружину і вирушив з донькою в подорож удвох

Як відомо, Ані Лорак зараз будує нові стосунки з чоловіком-іноземцем з Ібіци. І наразі співачка перебуває саме там на відпочинку з новим коханим. Очевидно, що Мурат Налчаджиоглу відвіз доньку до її матері Ані Лорак.

Та довго Мурат на Ібіці не затримався і вже на наступний день повернувся до молодої дружини в Туреччину.

Варто відзначити, що у Лорак і Мурата Налчаджиоглу після розлучення певний час були натягнуті стосунки. Як відомо, пара розлучилася через постійні зради чоловіка. Крім того вже у колишнього подружжя були довгі судові тяганини щодо розподілу майна.

Та Ані Лорак запевняє, що зараз має нормальні стосунки з ексчоловіком заради доньки. Співачка переборола себе і почала спілкуватися з колишнім чоловіком, адже їхня спільна донька дуже прив’язана до батька.

Популярне

Схожі статті

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.

Вік живи, вік учись: так швидко оселедець я ще не чистила. Ніяких секретів, усе максимально елементарно

Для того, аби приготувати смачний салат чи будь-яку іншу закуску до свого столу на основі риби, для початку її потрібно якісно почистити. Розповідаємо, як це зробити.

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.