Ведуча “ТСН” Марічка Падалко стала дружиною офіцера: її чоловік Єгор Соболєв отримав офіцерське звання (ФОТО)

Відома українська телеведуча Марічка Падалко поділилася своєю гордістю за чоловіка, який захищає Україну. Єгору Соболєву присвоїли офіцерське звання.

В родині Марічки Падалко і Єгора Соболєва тема війни була причиною серйозних сварок і скандалів. Чоловік давно був упевнений, що це неминуче і готувався до того, щоб захищати країну, паралельно обговорюючи з дружиною план вивезення дітей в безпеку. Телеведуча зізнавалась, що її дуже дратували ці розмови, тому що вона не хотіла вірити в очевидне. Незважаючи на це, незадовго до 24 лютого 2022 року подружжя придбало невеличку квартиру на Заході України, куди в ніч на 24-те Єгор повіз трьох дітей пари, оскільки не міг допроситися від Марічки зробити це.

Пізніше зірка “ТСН” зізнавалась, що неймовірно вдячна коханому за те, що він взяв це на себе і попри все підтримав її, коли вона разом з Єгором Гордєєвим 24.02.2022 першою вийшла в прямий ефір, щоб тримати українців в курсі новин.

Чоловік Марічки Падалко зізнався телеведучій в коханні з передової
Марічка Падалко стала дружиною офіцера

Відправивши спадкоємців з Києва, Соболєв одразу повернувся в столицю, одягнув військову форму і пішов на службу. Марічка Падалко дуже пишається коханим і переживає за нього, адже це дуже ризикова робота. Подружжя бачиться нечасто, але теплі почуття між ними не зникли.

Марічка Падалко зі своїм чоловіком
Марічка Падалко стала дружиною офіцера

В своєму Інстаграм-блозі Марічка Падалко поділилася важливою новиною – її чоловіку присвоїли офіцерське звання:

Маю відтепер новий сімейний статус – дружина офіцера

, – написала телеведуча.

Під цим постом вона додала нові фото Єгора у формі та з побратимами.

Колега Марічки Соломія Вітвіцька привітала пару і подякувала Соболєву за службу. До привітань приєднались інші користувачі Мережі:

  • “Господи, бережи Вашого чоловіка і кожного захисника! Боже! Марічко, Ви неперевершена жінка чоловіка-офіцера”;
  • “Щира подяка Вашому чоловіку та всій Вашій родині”;
  • “Пишаємось такими як Ви”;
  • “Вітаю! Ваш чоловік – наш захисник! Низький уклін і велика шана всім ЗСУ”.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.