Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення: “Плануємо піти в ще один декрет”

Переможець "Голосу країни-10" Роман Сасанчин вже одружений і має дитину, однак його дружина публічно натякнула, що готується одразу йти в другий декрет після першого.

Роман Сасанчин в 2021 році одружився на коханій дівчині Іванні і незабаром у пари народилась донечка Елізабет. Переможець “Голосу країни” став одним з небагатьох в українському шоу-бізнесі, хто в такому віці обзавівся дітьми. На той момент Ромі було 19 років, а його дружина трохи старша.

Роман Сасанчин одружений з Іванною вже понад рік
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Нещодавно пара нарешті переїхала в квартиру в Києві, яку артисту подарували за перемогу в шоу. Вона дісталася їм без ремонту, який зіркове подружжя робить поступово. Поки дружина з донькою були в гостях у родичів в Польщі, Роман зробив ремонт у спальній кімнаті.

Іванна – блогерка, яка активно веде сторінку в Інстаграм-блозі та розповідає новини зі свого життя. На цей раз дівчина дала можливість підписникам задати їй цікавлячі питання. Багатьох хвилює, чи буде Іванка знову займатись нарощуванням волосся. До від’їзду в Польщу дружина Романа здійснювала мрії дівчат про довге і гарне волосся, але зараз ця діяльність на паузі:

На рахунок волосся, так, планую відновлювати роботу, але ще поки не знаю, де буду цим займатись, тому що як ви знаєте в квартирі ще ремонту немає і особо куди вести людину немає. Якщо привести в ці умови, в яких ми зараз, думаю, людині може бути некомфортно, неприємно. Тому я думаю, як вирішити цю ситуацію, чи винаймати якесь десь місце, чи що. Не знаю, поки що думаю. Коли я надумаю, тоді напишу вам

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Також у Іванни поцікавилися, чим вона планує займатись після декрету та чи думала про відкриття своєї справи. Відповідь стала сюрпризом для фанатів пари:

Насправді після цього декрету я планую піти в ще один. Ми плануємо піти в ще один декрет. Але під час декретної відпустки я не збираюсь сидіти 24/7 з дитиною, хоча я зараз так і роблю. Я планую ще додатково займатись розвитком Інстаграму свого і думаю і надалі нарощувати волосся, бо мені це насправді дуже подобається

, – зізналася дружина Романа Сасанчина.

Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення
Переможець Голосу країни Роман Сасанчин з дружиною готуються до поповнення

Популярне

Схожі статті

Як виглядає реальний чоловік Олени Кравець з “Кварталу 95”: до шлюбу з ним її знали як Лєну Маляшенко

Лєну Маляшенко та Сергія Кравця звів КВК. Вони разом грали у криворізькій команді. У день свого 18-річчя він зізнався в коханні. Весілля зіграли лише через 5 років, коли Олена врешті завагітніла.

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.

Нетрадиційні погляди чи провал з Білоконь? Андрій Данилко розсекретив, чому досі холостякує у свої 50

Вічний холостяк – так все частіше називають улюбленця української публіки Андрія Данилка. Чому відомий та успішний чоловік у 50 років досі не вдягнув обручку?