Тато – турок, мама – німкеня. Хюррем з “Величного століття” показала своїх батьків: Мер’єм на них не схожа

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі чи не вперше показала своїх батьків. Виявляється, зірка "Величного століття" зовсім не схожа на власних батьків

Роль улюбленої наложниці султана Сулеймана принесла актрисі турецько-німецького походження Мер’єм Узерлі міжнародну славу. Красуня з рудим волоссям сьогодні — одна з найулюбленіших акторок і в Україні. Сьогодні знаменитість вже має своїх дітей, але й не забуває про тих, хто виховав у ній прагнення світлому майбутньому – про своїх батьків.

Народилася Мер’єм Сахра Узерлі у великій родині. У середині серпня 1983 року в Гамбурзі, Німеччині з’явилася на світ майбутня зірка турецького кіно. За національністю вона наполовину німкеня по матері та наполовину туркеня по батькові. Мер’єм Узерлі має двох старших братів Денні й Крістофера, яких її мати народила в першому шлюбі, а також у неї є старша рідна сестра Джанан.

Батьки відомої турецької актриси познайомилися завдяки тому, що тато зірки, Хусейн Узерлі, приїхав на батьківщину своєї майбутньої дружини, Урсули Узерлі, щоб здобути освіту. Майбутні чоловік і дружина швидко закохалися і не змогли суперечити долі – вже незабаром вони одружилися і стали батьками спільних дочок.

Мер'єм Узерлі з Величного століття показала своїх батьків
Мер’єм Узерлі з Величного століття показала своїх батьків
Як виглядають мама й батько Мер'єм Узерлі з Величного століття
Як виглядають мама й батько Мер’єм Узерлі з Величного століття

Мер’єм була наймолодшою та дуже улюбленою донькою. У хаті розмовляли лише німецькою. Хоча батько намагався навчити дітей турецької мови, Мер’єм лінувалась і зовсім не хотіла вчитися. Вона любила читати, а у старшій школі захопилася читанням книг із психології. До слова, спробувати себе на сцені дівчинка отримала нагоду ще у дошкільному віці.

Близький друг сім’ї мав свій театр, де дівчинці у 5 років доручили невелику роль. Їй сподобалася сцена. Саме так майбутня зірка кінематографа Туреччини зрозуміла, чим хоче займатися. Батьки Мер’єм Узерлі лише підтримували свою дочку у її бажаннях.

Популярне

Схожі статті

У білосніжному костюмі з вишивкою: Олександр Усик приголомшив стильним образом перед поєдинком з британцем

Український боксер Олександр Усик приголомшив публіку костюмом з чорною вишивкою, який одягнув на пресконференцію перед поєдинком з Тайсоном Ф'юрі.

У 45 років можна виглядати неначе у 25: доведено Олею Поляковою, Лілією Подкопаєвою, Валерією Крук та Монро

Всі ми чули поговірку про бабу-ягідку в 45. Але наші знаменитості Подкопаєва, Полякова, Крук, Монро її спростовують. Адже виглядають зовсім не як ягідки, а неначе юні дівчата.

Тіна Кароль відмовилася перекладати свій російськомовний хіт: причину назвала інша українська співачка

Відома українська співачка Тіна Кароль почала перекладати старі хіти рідною мовою. Втім, не всі композиції знаменитість вирішила змінвати. Причину повідомила Діана Глостер.