Притула вчить доньку працювати по господарству

Відповідне відео він оприлюднив на своїй сторінці в Instagram.

Український гуморист та ведучий Сергій Притула нещодавно поділився з фанатами відео, на якому його дворічна донька вперше побачила корову. Соломія не приховує захвату від тварини. Сергій зізнався, що така реакція дівчинки його здивувала, адже він виріс у селі і працювати по господарству для нього звична справа.

«Дитинство пройшло в селищі міського типу Вишнівець [Тернопільська область]. Я пас корів, відкидав гній за свиньми, годував курчат, складав сіно в копиці. Тому мені трішки дивно бачити таку «песенячу» радість доньки від спілкування з корівкою», – написав артист.

Він додав, що у такий спосіб його дворічна дочка вивчає світ.

«Гарний був день, треба повторити», – підсумував артист.

Популярне

Схожі статті

Цукор не додаю і кладу багато зелені: мій ходовий рецепт солоних сирників, які виходять смачніші за звичайні

Солені сирники з зеленню стануть відмінним доповненням до будь-якого обіду або вечері. Для тих, хто не любить солодке, цей варіант приготування стане чудовою та смачною альтернативою.

Цей сімейний десерт просто тане в роті: ніжний і ароматний яблучний пиріг. Весь секрет в особливому тісті

Усі ми любимо смачну випічку, без гарного десерту важко уявити затишний вечір. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт манного пирога з яблуками, який сподобається кожному з першої спроби.

“Мені не соромно”: Соловій, Мішина, Полякова і ще 3 українські зірки, які були коханками своїх чоловіків

Кажуть, що на чужому нещасті щастя не побудуєш. Втім, Ксенія Мішина, Оля Полякова, Христина Соловій та інші зіркові красуні все ж спробували прибрати до рук жонатого.