Програма Холостяк змінює ведучого

Стали відомі подробиці проведення фінального пост-шоу проекту.

Фінал десятого сезону романтичного шоу «Холостяк» відбудеться у п’ятницю, 22 травня. Зйомки пост-шоу «Як вийти заміж» заплановані на останній тиждень трансляції, аби вся озвучена в ефірі інформація була максимально актуальною.

Автори проекту розповіли про зміни, які внесли у знімальний процес через карантин. Вперше програму будуть записувати без глядачів, а на знімальному майданчику буде не більше, аніж 50 людей. Усі члени команди будуть у захисних масках, перед початком роботи їм зміряють температуру.

Крім того, замість звичної ведучої Рози Аль-Намри координувати бесіду буде Григорій Решетник. Шоу вийде в ефір за тиждень після фіналу – 29 травня.

Нагадаємо, що Холостяк залишив на проекті Дану та Дарину.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.