“Лукаш і Мавка”: Сергій Бабкін показався з дружиною Сніжаною без “верху” на кадрі 14-річної давнини (ФОТО)

Відомий український музикант Сергій Бабкін показав архівну фотографію зі своєю дружиною Сніжаною Бабкіною. Зіркова пара позувала у первозданному образі

Сергій Бабкін, відомий український музикант і рок-зірка вітчизняного шоубізнесу, нині активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Артист час від часу ділиться новими фотографіями та цікавими новинами. Так, наприклад, нещодавно знаменитість опублікував архівні кадри з дружиною, які вони зробили 14 років тому. Співак і його кохана позували без “верху”, а все найголовніше вміло прикрили.

На особистій сторінці Сергія Бабкіна в соціальній мережі Інстаграм з’явилась фотографія, на якій відомий музикант і його дружина позують на тлі цегляної стіни без усього. Сніжана Бабкіна прикрила найважливіше довгим чорним волоссям, а її чоловік стояв позаду коханої.

На фотографії ледве можна було впізнати закоханих, адже кадр було зроблено багато років тому. З тих часів знаменитості дуже змінились.

Сергій Бабкін показався з дружиною на архівному фото 14-річної давнини
Сергій Бабкін показався з дружиною на архівному фото 14-річної давнини

У коментарях до нової публікації відомого українського артиста його шанувальники порівняли зіркову пару з багатьма відомими закоханими. Так, наприклад, їх називали й Акваменом з Аріель, Федеріко Фелліні та Джульєттою Мазіна, Джокером і Харлі Квін, Бобулом і Сандулесу, Лукашем і Мавкою. Втім, найчастіше їх називали Адамом і Євою.

Сергій Бабкін давно перебуває у шлюбі зі Сніжаною Бабкіною
Сергій Бабкін давно перебуває у шлюбі зі Сніжаною Бабкіною

Нагадаємо, що відома зіркова пара давно перебуває у шлюбі. До одруження зі Сніжаною Бабкіною відомий український музикант вже мав офіційні стосунки. У першому шлюбі він став батьком старшого сина, втім розлучився з коханою через свою любов до міцних напоїв. У стосунках із Бабкіною знаменитість також багато помилився, втім їхнє кохання пройшло всі випробування.

Популярне

Схожі статті

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін насправді не пара: як виглядають реальні кохані

Вікторія Булітко та Євген Сморигін показали своїх других половинок. Дізнайтеся, як насправді виглядають кохані найкрасивішої пари "Дизель Шоу".

Пишна і ніжна сирна запіканка як у дитячому садку: дуже вдалий рецепт без борошна, манки і соди

Сирна запіканка за цим рецептом виходить пухкою, ніжною і нереально смачною як у дитячому садку. Приготувати таку запіканку дуже просто, рецепт не потребує зайвих зусиль.

Весільні сукні зірок, заради яких варто вийти заміж: наречені Тіна Кароль, Настя Каменських, Аліна Гросу

Тіна Кароль, Настя Каменських та Аліна Гросу у день власного весілля виглядали неперевершено. Всі ці співачки обрали для себе дорогі і вишукані весільні сукні.