Невістка Оксани Марченко Катерина похизувалася обручкою і підрослим сином: а свекрухи і слід запав

Невістка Оксани Марченко Катерина, схоже, особливо не переймається проблемами в країні в цілому і в її родині зокрема. У той час, як в її свекрухи – журналістки й телеведучої – відбирають купу бізнесів, записаних на її ім'я в Україні, молода мама просто насолоджується безтурботним життям.

Невістка Оксани Марченко Катерина, схоже, особливо не переймається проблемами в країні в цілому і в її родині зокрема. У той час, як в її свекрухи – журналістки й телеведучої – відбирають купу бізнесів, записаних на її ім’я в Україні, молода мама просто насолоджується безтурботним життям.

У своєму закритому для сторонніх очей акаунті в Інстаграмі Катерина виклала сторіз, де чудово видно не лише її забавки з онуком опальної паломниці-свекрухи, але й гарно продивляються дорогі обручки на пальцях молодички.

Усі каблучки в Катрусі чомусь перебувають на одному пальчику – безіменному. Чому вона не носить одну обручку, а кілька, незрозуміло. Можливо, одна з них стосується заручин із сином Оксани Марченко.

Навряд чи дівчина здатна розповісти, де нині перебувають її свекри. Оксана Марченко виїхала з України ще до затримання чоловіка Віктора Медведчука. Згодом і його обміняли на дві сотні наших захисників. Тож, найімовірніше, пара знову об’єдналася десь на московських теренах.

Та, схоже, мамі Оксаниного онука байдуже до цього. Торік у травні, коли Марченко-старша збивалася з ніг, записуючи звернення до світових лідерів і закликаючи звільнити її чоловіка, Катя якраз займалася покращенням фігури. Бідолашка з усіх сил пітніла в спортзалі, щоб похвалитися досягненнями: ваги показали 48,4 кг. Краса понад усе.

Трохи згодом Катерина Марченко приголомшила широкий загал новиною про сестру-близнючку. Щоправда, викладаючи в мережу світлину з дівчиною, як дві краплі води схожою на неї, на ступені рідства вона не наголошувала. Та й неозброєним оком видно, що дівчата – сестри. Дівчина тільки грайливо запропонувала відгадати, хто де.

Популярне

Схожі статті

До м’ясця подаю теплий салат зі смажених помідорів: черрі на салатному листі подобається всім домашнім

Якщо зібралися поласувати стейком чи біфштексом, потрібно обов'язково додати до смачного м'ясця овочеву складову. Чудова ідея – зробити салат зі смаженими помідорами. Легка закуска буде доречною.

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.