Піддивилася у сестри цей рецепт інстаграмної яєчні: кружальця кабачків з помідорками і сиром смакують супер

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб'єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Корисний і поживний сніданок можна приготувати літнього дня всього за 15 хвилин. Достатньо мати в холодильнику кабачки, помідори та яйця. А далі – справа техніки. Можливо, попервах видасться, що це складно. Та коли наб’єте руку, втямите, що все насправді дуже просто.

Вам знадобиться:

  • 1 кабачок;
  • 2 помідори;
  • 6 яєць;
  • 100 г сиру;
  • 0,5 ч.лож. солі;
  • 0,25 ч.лож. прованських трав;
  • базилік.
Зробіть кружальця з кабачків

Овочеву яєчню починайте готувати з кабачка. Наріжте молодий вимитий і висушений плід кружальцями. Видаліть стопкою серцевину. Пательню змастіть олією і викладіть кабачкові кільця так, щоб вони лежали внапуск.

Викладіть на пательню внапуск

В окремому посуді збийте яйця, змішавши їх із сіллю та прованськими травами. Суміш вилийте поверх кабачків. Вогонь прикрутіть до середнього і підсмажуйте 5 хвилин.

Залийте кабачки яєчнею і підсмажте

Тепер прикладіть до сковорідки пласку тарілку, переверніть, щоб вміст залишився на тарілці. Акуратно поверніть овочевий омлет на пательню не обсмаженим боком. Після цього просмажте ще 5 хвилин.

Переверніть яєчню, на одну половинку викладіть помідори й сир і згорніть удвоє

На одну половинку омлетного кола викладіть кружальця томатів, присипте базиліком і натертим на тертушці твердим сиром. Накрийте другою половинкою яєчні. Витримайте під кришкою ще 5 хвилин.

У підсумку вийде гарно, смачно і дуже корисно. Такий сніданок зарядить енергією до самого обіду. Тож бажано замінити звичайну ранкову яєчню кабачковою. Допоки панує сезон кабачків, цим треба користатися на повну котушку.

Популярне

Схожі статті

Їсти можна: готую цей ПП-хліб за 4 хвилини без борошна і духовки. Тепер не витрачаюсь на “правильну” випічку

Щоб приготувати такий ПП-хліб, не потрібно возитися з дріжджами та довго місити тісто руками. Якщо робити з вівсянки, впораєтеся за лічені хвилини й отримаєте смачний запашний буханець.

Стало зрозуміло, в кого вийшла красою: Настя Каменських показала 69-річну маму, яка виглядає як її ровесниця

Знаменита українська співачка Настя Каменських поділилася зворушливою фотографією з мамою на відпочинку в горах. Стало зрозуміло, в кого артистка вдалася такою красою.

Для цих рибних котлет і свіжу рибу купляти не треба: беру 1 склянку рису та 3 банки консервованої сардини

Котлети з консервованої сардини та рису, це простий і смачний спосіб приготувати ситну страву з доступних інгредієнтів. Вони підходять як для повсякденного обіду, так і для святкового столу.