Ведучий Андрій Бєдняков прогулявся з 9-місячним синочком по столиці: на радощах забув по батькові дитини

Липень видався щасливим місяцем для ведучого Андрія Бєднякова. Після тривалої розлуки родина врешті з'єдналася, і татусь зміг узяти на руки свого молодшого синочка, якого побачив уперше за 9 місяців життя малого.

Настя Коротка здійснила важкий переліт зі США до Польщі разом із донькою Ксенією та сином Остапом. Потім ще довелося довго їхати трасою до Львова. Врешті довгоочікувана зустріч із главою родини таки відбулася.

Настя виїхала до Америки з донькою, перебуваючи при надії. Андрій зі зрозумілих причин не міг супроводжувати сім’ю у цій поїздці. Маленький Остап народився вже у Штатах, тож до цього татусь бачив синочка виключно по відеозв’язку.

У інтерв’ю Бєдняков говорив, що до закінчення війни родина має перебувати в безпечному місці. Та, як бачимо, бажання зустрічі стало непереборним, і Коротка разом із дітьми таки завітала в Україну.

Так зустріла Україна поважну гостю з Америки

Привіти від агресивних сусідів не забарилися. Під час перебування в Одесі Насті з дітьми довелося ховатися у ванній кімнаті під час масованих ракетних атак. Врешті вони дісталися Києва.

Щасливий татусь виніс маленького Остапчика, щоб показати дитині столицю. Сфотографувався з сином на набережній на тлі Батьківщини-матері й виклав світлину в Інстаграм, зробивши жартівливу мітку: “Лос-Анджелес”. А ще надзвичайно спантеличив шанувальників підписом:

“Це мій син. Остап Олексійович”.

Одна частина підписників намагалася насварити шоумена за відпочинок у далеких краях під час війни. Інша стала міркувати над по батькові Олексійович. Висувалися різні версії щодо батьківства. Найімовірнішою всім здалася, що це Арестович. Знайшлися й люди, що втямили все, як є, і разом зі щасливим Бєдняковим посміялися над вдалим жартом.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.