Актор кіносаги “Сутінки” Грегорі Тайрі Бойс і його дівчина знайдені мертвими у своїй квартирі

Актора Грегорі Тайрі Бойса і його дівчину виявили мертвими в їхній квартирі в Лас-Вегасі. Про це повідомило американське видавництво "People".

Американський актор Грегорі Тайрі Бойс зіграв однокласника Белли, Кроулі, в кіносазі “Сутінки”. Саме його герой, за сюжетом, ледь не задавив її машиною.

19 травня 2020 року 30-річний актор і його 27-річна подруга Наталі Адеподжу були знайдені мертвими у власній квартирі в Лас-Вегасі. Як повідомляє джерело, причину смерті встановити поки що не вдалося і зараз плануються різні експертизи, зокрема токсикологічна, для з’ясування всіх деталей. За деякими даними біля тіл був знайдений якийсь білий порошок.

Кадр из фильма "Сумерки"
Кадр з фільму “Сутінки”

Як відомо, у Грегорі залишилася 10-річна дочка Алайа від попередніх стосунків. Його подруга також мала дитину від інших відносин — вона виховувала маленького сина Іджіпта.

Як повідомляє близьке оточення актора, разом з Наталі вони планували відкрити свій власний ресторан і вже розробляли бізнес-план майбутньої справи. Ніяких передумов до трагічних подій не було. Єдине, що шокувало друзів і близьких хлопця, був його пост в особистому блозі.

У свій 30-ий день народження він написав, що не думав, що зможе дожити до цього віку.

“У якийсь момент я не думав, що зможу дотягнути до 30. З роками я, як і всі, робив помилки…”, — повідомив він, вітаючи самого себе зі святом, але не уточнюючи, що має на увазі. І додав: “Щасливого мені 30-річчя! Давай зробимо ці роки, які залишилися тобі, кращими”.

Грегори Тайри Бойс и Натали Адеподжу
Грегорі Тайрі Бойс і Наталі Адеподжу

Популярне

Схожі статті

Уся сім’я просить готувати частіше, а за останній шматочок змагаються: сирна запіканка з гарбузом і яблуками

Сирна запіканка - знайома всім нам із дитинства страва. Багато хто здивується, але її приготування можна зробити незвичайним. Сьогодні ми підготували рецепт ніжної та ароматної сирної запіканки.

Оля Полякова розповіла, як має розбиратися за 6 мільйонів гривень боргу Олега Винника: поки він в Німеччині

Багато хто знає пісню Олі Полякової «Чарівні очі», але мало хто знає, що з нею пов'язана важка і неприємна історія. Сьогодні ми розповімо, як Олег Винник повісив на Олю борг у 6 мільйонів гривень.

Без борошна та дріжджів: беру червону сочевицю та випікаю з неї корисний хліб. Ідеально для бутербродів

Не можете відмовитися від хліба, але хочете схуднути перед літом? Вихід є! Хліб без борошна та дріжджів з червоної сочевиці. Він не тільки смачний та ароматний, а й корисний для організму.