Анатолій Анатоліч розповів, як на його життя вплинули жінки з “Кварталу 95”: Кравець, Зеленська і Пікалова

Відомий український шоумен і телеведучий відверто зізнався, що на нього дуже вплинула команда гумористичного проєкту "Квартал 95". Анатоліч розповів про своє захоплення акторами

Анатолій Анатоліч, відомий український шоумен і телеведучий, багато років тому починав свою кар’єру. На професійне життя знаменитості сильно вплинули його колеги з “Кварталу 95”, про що раніше він вже розповідав. Нещодавно Анатоліч вирішив пригадати минуле та знову поговорити про артистів, які змінили його життя.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитий шоумен поділився новою фотографією. На знімку зображена архівна стаття з газети, яка була опублікована багато років тому. Анатолій Анатоліч вирішив пригадати, як раніше виглядав та яку зачіску носив. Крім того, знаменитість прокоментував і підпис до цього фото. Там зазначалось, що на його майбутнє частково вплинули хлопці з “95 Кварталу”.

Анатолій Анатоліч пригадав минуле та показав свою архівну фотографію
Анатолій Анатоліч пригадав минуле та показав свою архівну фотографію

Відомий шоумен пояснив, що дійсно вважає акторів з “Кварталу” важливою частиною свого життя та з багатьма і досі підтримує зв’язок. За словами Анатолія Анатоліча, вони вплинули на те, якою стала його кар’єра та загалом на те, якою людиною він став.

“Я дійсно вважаю кварталівців частиною свого життя. З багатьма товаришую і щиро люблю, хоч ніколи у Кварталі не виступав… Хоча ні, один раз було. Пізніше розкажу цю історію”, – чесно прокоментував Анатолій Анатоліч опубліковану фотографію.

Крім того, відомий український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч зазначив, що вплинула на нього не лише чоловіча частина команда, але й жінки. У новій публікації знаменитість позначив Інстаграм-сторінки Олени Зеленської, Ірини Пікалови та Олени Кравець.

Анатолій Анатоліч висловився про своїх колег з Кварталу 95
Анатолій Анатоліч висловився про своїх колег з Кварталу 95

Нагадаємо, що відомий український шоумен і телеведучий Анатолій Анатоліч народився та виріс у Кривому Розі, де й здобував вищу освіту. З багатьма кварталівцями знаменитість познайомився на сцені криворізького КВК, де за часів навчання в університеті постійно виступав.

Популярне

Схожі статті

Тамбовський самотній вовк: автор “Кварталу 95” Валерій Жидков показав, як виглядає його нинішня дружина

Валерій Жидков відомий усім під прізвиськом Тамбовський вовк. Його виступи не займають багато часу, але запам'ятовуються і викликають вибух оплесків. Але як же йдуть справи в його особистому житті?

Така капуста смачніша за м’ясо – свекруха навчила готувати просто і бюджетно: кращий рецепт для всієї родини

Приготувати відбивні до родинного столу ви можете без м'яса. Звучить доволі дивно, втім вам точно сподобається такий варіант перекусу або повноцінної вечері.

Колишні Перші леді України: кого вважають найкрасивішою серед них та як виглядають у звичайному житті

За більш як 30 років Незалежності в Україні змінилось 6 президентів. Як виглядають їхні дружини та чим вони займались протягом президентських термінів своїх чоловіків?