Не поступається султану Сулейману: цей красень з “Величного століття” закружив голову Мер’єм Узерлі

Відома турецька актриса Мер'єм Узерлі на знімальному майданчику "Величного століття" зустріла своє кохання, з яким її розлучили режисери. Що відомо про романтичну історію?

Мер’єм Узерлі, відома турецька актриса, здобула всесвітнє визнання, коли зіграла головну роль у серіалі “Величне століття”. На екранах знаменитість повстала в образі Хюррем Султан. Стрічка стала для актриси важливою частиною її життя. Хоча знімання там Узерлі завершила багато років тому, викреслити спогади про ті часи їй не вдасться ніколи.

Зокрема, річ у тому, що на знімальному майданчику актриса знайшла не лише друзів та однодумців, але і своє кохання. Під час знімання “Величного століття” у мережі запідозрили, що між Мер’єм Узерлі та актором, який на екранах зіграв чоловіка її доньки, виникла іскра. Це виявилось не просто чутками, а правдою – зірки і дійсно зустрічались у реальному житті.

Мер'єм Узерлі та її колега Озан Гювен зустрічались у реальному житті
Мер’єм Узерлі та її колега Озан Гювен зустрічались у реальному житті

Ще під час перегляду серіалу багато глядачів помітили, що Рустем-паша, якого зіграв Озан Гювен, нерівно дихає до своєї екранної тещі, матері дружини. Втім, спершу глядачі подумали, що так задумано за сценарієм – така собі османська інтрига. Проте, пізніше з’ясувалось, що між акторами є роман, який на екранах приховати вони не змогли.

Тоді Озан Гювен зізнався, що з першого погляду захопився Мер’єм Узерлі. За словами чоловіка, йому сподобалась енергетика, зовнішність та краса його колеги за знімальним майданчиком. В інтерв’ю для журналістів відомий турецький актор зізнався, що не міг приховувати свого потягу до знаменитості, а як наслідок – вони почали зустрічатись, але не афішували свої стосунки.

Мер'єм Узерлі та Озан Гювен зустрічались під час знімання у Величному столітті
Мер’єм Узерлі та Озан Гювен зустрічались під час знімання у Величному столітті

Але романтичні стосунки не сподобалися сценаристам та продюсерам картини. Довгий час їм довелося переконувати акторів закінчити роман, який заважав їхній роботі. У результаті пара все ж таки розлучилася.

Популярне

Схожі статті

До чаю готую нашвидкуруч швидкий пиріг із начинкою: тісто замішую вінчиком, навіть руки залишаються чисті

Коли хочеться попити чайку з чимось смачненьким, відразу згадайте цей рецепт. Тісто заливне, тому готується дуже швидко. Ароматна начинка додає особливої нотки смаку.

Актриса “Дизель Шоу” Вікторія Булітко показала свого майбутнього чоловіка: ви думали, це Сморигін, але ні

Вікторія Булітко настільки закохана й щаслива, що хоче розповісти про своє кохання всьому світу. На закиди, що щастя любить тишу, не зважає, а всіляко афішує свого обранця.

Так ось чому Jerry Heil не повернулася до України після “Євробачення”: закрутила роман з учасником конкурсу

Коли Альона Альона повернулася до Києва після тріумфу на "Євробаченні", всі здивувалися: де її партнерка Jerry Heil? Версій щодо зникнення другої учасниці дуету є кілька.