Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала до київської квартири: занурилась у спогади про своє минуле

Відома українська журналістка та телеведуча Ольга Фреймут вперше після початку повномасштабної війни повернулась у Київ. Зірка показала фото зі столиці

Ольга Фреймут, відома українська журналістка й телеведуча, нещодавно вперше за майже півтора року повномасштабної війни повернулась до рідної країни. Після 24 лютого минулого року знаменитість разом із молодшими дітьми перебувала за кордоном, у Великобританії. Свою подорож Україною знаменитість почала зі Львову, а тепер вирушила до столиці.

Про це стало відомо з публікації на особистій сторінці знаменитості в соціальній мережі Інстаграм. Ольга Фреймут поділилась із шанувальниками фотографією, зробленою на в’їзді до Києва – там журналістка сфотографувала великий знак із назвою столиці. Зірка була небагатослівною та в описі до нової фотографії лаконічно залишила червоне серце, ймовірно висловлюючи своє захоплення та радість від приїзду додому.

Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала у Київ та ймовірно побувала у своїй квартирі
Ольга Фреймут вперше за півтора року приїхала у Київ та ймовірно побувала у своїй квартирі

Хоча знаменитість більше нічого не розповідала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм, можна припустити, що залишилась вона у своїй квартирі. Варто зазначити, що там Ольга Фреймут не була вже дуже давно, адже з самого початку повномасштабної війни перебувала з дітьми далеко за межами рідної країни. Тепер у зірки з’явилась нагода надихнутись рідними стінами, в яких пройшли найкращі роки її життя.

Нагадаємо, що відома українська журналістка живе в елітній квартирі у центрі Києва. Знаменитість мешкає на Подолі, мальовничі вулиці якого так сильно нагадують Ользі Фреймут краєвиди старовинного Львова. В одному з інтерв’ю знаменитість розповідала, що облаштувала свою квартиру так, щоби вона ідеально відбивала її характер і витончену натуру.

Ольга Фреймут живе у затишній та комфортній квартирі у хорошому районі Києва
Ольга Фреймут живе у затишній та комфортній квартирі у хорошому районі Києва

До слова, в Україну знаменитість повернулась не сама. У Львові Ольгу Фреймут помітили в компанії її чоловіка, продюсера Володимира Локотка. А ось їхні діти ймовірно залишились у безпечнішому місці за кордоном.

Популярне

Схожі статті

Коли у вихідні йде дощ, влаштовую пікнік вдома: курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом

Дощові вихідні не привід відмовлятися від пікніка. У такі дні можна створити атмосферу затишку та свята прямо у себе вдома, приготувавши курячі шашлички, запечені у духовці, з часниковим маслом.

Картопляна запіканка з фаршем під сиром: від такої страви складно відмовитися. Недорого, смачно і просто!

Розповідаємо, що приготувати на вечерю швидко та легко. Повірте, цей рецепт стане справжньою паличкою-виручалочкою для багатьох господинь.

Як змінювалася з роками Джамала: від незграбного підлітка з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви

Шлях Джамали від худорлявої дівчинки з гострим поглядом до розкішної світової поп-діви є яскравим прикладом постійного розвитку, самовдосконалення та незламної віри в себе.