Неля Шовкопляс пішла від чоловіка: невже у Гордєєва є шанс дістатись до серця красуні? Все про роман ведучих

Красуня телеведуча Неля Шовкопляс вже два роки не проживає зі своїм чоловіком і лише зараз наважилась на коментарі. Що цікавого наразі в особистому житті зірки "Сніданку з 1+1"?

Неля Шовкопляс уже декілька років постійно прокидається разом з усіма українцями, розповідає цікаві новини, робить репортажі та майстер-класи в ефірі програми “Сніданок з 1+1”. Постійним партнером красуні був Єгор Гордєєв, вони ідеально підходили один одному в якості партнерів на екрані.

Але прихильники хотіли візуалізувати відношення телеведучих в реальне життя. Хоча на той час офіційно Неля була одруженою і навіть не дивилась в бік інших чоловіків. А сам Єгор не одноразово говорив про те, що шлюб для нього наразі зовсім не актуальний. І ось нещодавно всіх здивувала новина, що щаслива сімейна пара Шовкопляс вже не разом.

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс
Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс

Шовкопляс розлучилась з чоловіком і тепер живе окремо

Про зміни в особистому житті Неля намагалась не розголошувати. Але прихильники дівчини стали відчувати деякі зміни та сміливо ділились думками в інстаграмі красуні. І ось дані чутки отримали своє підтвердження. Незадовго до 24 лютого 2022 року Неля розійшлась з чоловіком. Малого того, дівчина сама була ініціатором розриву і самостійно подала документи до суду.

І все ж таки аудиторія відчула певні зміни в особистому житті ведучої. І лише нещодавно це підтвердилося. Розлучення з чоловіком було досить важким та довготривалим, адже в них є двоє спільних дітей близнюків. Хоча вони вже не такі малі, але зрештою пояснювати їм ситуацію з переїздом було важко і боляче.

Наразі колишнє подружжя продовжує спілкуватись та підтримувати один одного. Попри все, Неля сподівається відновити стосунки, тому жодних нових романів заводити навіть не планує.

Популярне

Схожі статті

Оля Полякова засвітилася разом з Єфросиніною після чуток про сварку: обрали тактику водити фанатів за ніс?

Оля Полякова дала відповідь щодо чуток про припинення спілкування з Машею Єфросиніною. Прихильники занепокоїлися через те, що нові серії проєкту "Дорослі дівчата" не виходили з Нового року.

Нетрадиційні погляди чи провал з Білоконь? Андрій Данилко розсекретив, чому досі холостякує у свої 50

Вічний холостяк – так все частіше називають улюбленця української публіки Андрія Данилка. Чому відомий та успішний чоловік у 50 років досі не вдягнув обручку?

Їсти можна: готую цей ПП-хліб за 4 хвилини без борошна і духовки. Тепер не витрачаюсь на “правильну” випічку

Щоб приготувати такий ПП-хліб, не потрібно возитися з дріжджами та довго місити тісто руками. Якщо робити з вівсянки, впораєтеся за лічені хвилини й отримаєте смачний запашний буханець.