facebook

Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін: ні натяку на ніжності

Надя Дорофєєва, яка нещодавно вдруге вийшла заміж, показала, як в її телефоні підписаний її новоспечений чоловік. Такого прихильники зіркової пари не очікували.

Надя Дорофєєва і Міша Кацурін стали найбільш обговорюваною парою останнього року. Історія їхнього кохання нестандартна і викликає у публіки осуд. Так, раніше вони були одружені з іншими людьми і дружили сім’ями та в якийсь момент між так званими друзями зав’язався роман. В результаті Дорофєєва покинула свого чоловіка, а Кацурін – свою дружину. Вже через рік відносин закохані закріпили свої стосунки штампом у паспорті. Дорофєєва і Кацурін зіграли таємне весілля, про яке розповіли публіці нещодавно.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

Варто відзначити, що раніше закохані майже не виставляли на публіку свої стосунки: не публікували спільних фото в соціальних мережах і не давали інтерв’ю. Все через те, що публіка їх активно засуджувала за так зване “заборонене кохання”. Та зараз закохані вільно транслюють своє кохання в Мережі і просто не зважають на весь негатив у їхній бік.

Нещодавно Дорофєєва у своїх Інстаграм-сторіс опублікувала скріншот, зроблений під час відеодзвінка її новоспеченому чоловіку. Так, співачка засвітила, як в її телефоні підписаний ресторатор. Як не дивно, Надя не стала підписувати чоловіка якось романтично, чи ніжно, а просто використала його ім’я та прізвище. Так, в телефоні Наді Дорофєєвої її чоловік підписаний як Міша Кацурін.

Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурі
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

До слова, ця зіркова пара часто вибивається із загальноприйнятих рамок. Чого тільки вартує костюм Кацуріна на його власному весіллі з Дорофєєвою. Так, ресторатор з’явився поруч з нареченою-красунею у кепці, кедах і костюмі на декілька розмірів більше.

Надя Дорофєєва розповіла, чому Кацурін з'явився на їхньому весіллі у кепці і кедах
Надя Дорофєєва показала, як у неї в телефоні підписаний новоспечений чоловік Кацурін

Сама Надя прокоментувала образ Кацуріна досить стримано. Співачка зізналася, що з самого початку планувалося, що Михайло буде у класичному костюмі і його навіть пошили. Та коли наречений приміряв весільний образ, вони зрозуміли, що це зовсім не його. Тож закохані вирішили, що Кацурін з’явиться так, як йому комфортно: у кепці і кедах.

Популярне

Схожі статті

Не спаруєш голубки до півня: як виглядають чоловіки зіркових жінок Фреймут, Тарабарової та Нелі Шовкопляс

Існує безліч думок про те, що жінки обирають чоловіків за певними критеріями. Але коли йдеться про відомих жінок, здається, що їхній вибір стає ще більш виваженим і ретельним.

Записуйте простий рецепт хрустких запечених баклажанів з беконом: готую через день, бо дешево та ситно

Ви звичайно знаєте, що баклажани можуть бути основою для різних страв, а в поєднанні з беконом і ніжною цибулею-пореєм створюють просто неймовірний смак.

“Обіймаю усіх, хто не здається!”: Алла Мазур показала світлину з посестрами, що як і вона подолали онкологію

Алла Мазур не перестає нагадувати, що навіть у найтемніші моменти можна знайти світло, навіть коли здається, що сили вже не лишилось, варто зробити ще один крок. Її посестри — живе свідчення того.