Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір: з простачки в красуню (Фото)

39-річна українська ведуча Катя Осадча не соромиться з'явититися на публіці без макіяжу. Нещодавно телезірка показала, як вона виглядає в звичайному житті і перед виходом в ефір.

Катя Осадча – одна з найвідоміших українських телеведучих і інтерв’юерів. Публіка запам’ятала Осадчу з програми “Світське життя”, незмінною ведучою якої вона була протягом 15 років. Там Катерина задавала провокаційні питання знаменитостям, політикам та іншим відомим персонам. Запам’яталася Осадча не лише своїми колкими питаннями, а й нестандартними образами. Так, в ефірі телеведуча завжди з’явилася у красивих сукнях, з гарним макіяжем та зачіскою, а її родзинкою були незвичайні головні убори різноманітної форми.

Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір

Останні роки Осадча вже не епатувала публіку незвичними образами, а навпаки вражала своєю вишуканістю та елегантністю. Колись Катерина була професійною моделлю і їй навіть після трьох пологів вдалося зберегти струнку і підтягнуту фігуру та квітучий вигляд. Варто відзначити, що Осадча на відміну від багатьох своїх колег не боїться з’явитися на публіці без макіяжу, зачіски та красивого одягу. В Інстаграм-блозі телеведучої можна знайти безліч фото, де вона виглядає дуже по-домашньому. А нещодавно Осадча показала, як її готують до зйомок шоу “Голос країни”, де вона є ведучою. Так, Катерина показала себе у гримерці до роботи стилістів і після. Так, спочатку Осадча позувала без грама макіяжа та з брудним волоссям. Вже у наступному кадрі ведуча показала своє перетворення: із простачки вона перетворилася у справжню зірку. Професійний макіяж та зачіска дійсно творять дива.

Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір
Катя Осадча показала, як вона виглядає в реальному житті і перед виходом в ефір

Нагадаємо, новий сезон популярного вокального шоу “Голос країни” нині знімається у Варшаві задля безпеки учасників та знімальної групи. Виходитиме шоу на польському телебаченні і на українському телеканалі “1+1 Україна”. Минулий сезон “Голосу” довелося завершувати вже після початку повномасштабної війни в України. Прямі ефіри тоді знімали у метро, задля безпеки учасників шоу.

Популярне

Схожі статті

Всі шукають цей рецепт пиріжків! Беру картоплю, цибулю й замішую універсальне тісто: смачно та дуже просто

Ароматні пиріжки з картоплею – безпрограшна повсякденна страва, яку легко приготувати вдома. Такі пиріжки сподобаються абсолютно всім. Обов'язково спробуйте!

Більше рибу не смажу і не запікаю. Геніальний рецепт мойви: без олії по всій кухні і запаху на всю квартиру

Мойва пряного засолу виходить настільки смачною, що годі відмовитися від смаженої чи запеченої рибки. З відвареною картоплею та свіжою зеленню вечеря вийде ідеальною та незабутньою.

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.